Reklama

Reklama

The Midnight Man

  • Nový Zéland The Midnight Man
Trailer 1

V roku 1953 hrali tri deti tajomnú Polnočnú hru, pomocou ktorej prebudili krutú entitu. O viac ako šesťdesiat rokov sa dvojica tínedžerov úplnou náhodou dostane k tejto hre. Rozhodnú sa ju rozohrať, lenže to, čo sa začalo ako nevinná zábava, sa čoskoro mení v najhorší zážitok ich mladých životov. Démon z Polnočnej hry sa opäť vracia a túži po nových obetiach. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (69)

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

The Midnight Man má sľubný hororový aspekt, umocnený vcelku dobrou atmosférou filmu a solídnymi vizuálnymi efektami. Škoda, že niektoré nádejné veci sú tu utopené v nekonečnej tme, ktorá vyplýva zo scenára (hrátky s Midnight Manom totiž môžu prebehnúť len za tmy), tiahne sa celým príbehom a po určitej dobe začína pôsobiť rušivo. ()

Yoshimitsu 

všetky recenzie používateľa

Když jsem byl malý, tak jsme zkoušeli se ségrou a partou vyvolávat duchy v zamčeném pokoji při svíčkách. Údajně se povedlo někoho vyvolat, tak začalo vrzat okno, dveře a musel jsem okamžitě rožnout a vlézt pod postel. Dobrovolně bych to už, ani nezkoušel dělat a když už by se mě snažil démon očůrat a byla by to hra na čas, tak bych si ten čas kontroloval na svém chytrém telefonu. Dávám 80% ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Snímek „The Midnight Man“ považuji za rozhodně povedené dílko, takovou tu klasickou pocornovou hororovou zábavu, kterou bych si klidně dal i v kině. Není to nic opravdu hlubokého, geniálního, ale je to film, který mě bavilo sledovat, a to rozhodně není na americký horor málo. Kdyby byl alespoň takový každý americký hororový film, tak si nemám moc na co stěžovat. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Škoda, že to nemalo prepracovanejší príbeh a serióznejšie mysteriózne základy, pretože to strašenie a vôbec ten bubák ako taký nebol najhorší. Niektoré momenty príjemne zamrazili a atmosféra v nich celkom poskočila. Ale obsah bol len nejaký blábol o hre, ktorý nemal začiatok ani koniec. Celé mi to prišlo ako niečo vytrhnuté z kontextu a halabala pozliepané do príbehu. Lepší priemer. 65/100 ()

Miseet 

všetky recenzie používateľa

Postava Midnight Mana se nebála častěji ukazovat, tudíž bylo o atmosféru postaráno. Jen fakt občas nechápu, proč musejí mít ty postavy tak stupidní scénář. Námět zlověstné hry, která k postavám přivádí tajemného bubáka byl fajn. Aspoň to zase bylo něco nového. Lin Shaye bezpochyby skvělá, jako vždy.. ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama