Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čoby neodolateľný seladón mestských bazénov mal Maximo jediný cieľ - zbaliť bohatú staršiu dámu, nechať sa vydržiavať a viesť sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žila, ale niekedy vyschne. Dátum vydania zaradil Maxima do kategórie lenivých veteránov, keď ho jeho veľmi stará žena podvedie s veľmi mladým predajcom áut a vykopne ho na ulicu. Zo zlatej klietky sa sťahuje k sestre do obyčajného bytu a ocitá sa vo svete ľudí, ktorí pracujú, nakupujú, sami si varia a vykonávajú ďalšie nepredstaviteľné veci. Tadiaľ ale cesta nevedie. Ešteže existujú deti a tie majú spolužiačky a tie zasa majú starú bohatú babičku. Svet by predsa len mohol byť zase spravodlivý a ďalší boj o pohodlný život môže začať. Podarí sa Maximovi oprášiť svoje zašlé umenie zvodcu a obnoví slávu svojich žltých plaviek? Odovzdá tajomstvo milovníka svojmu malému synovcovi? (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (142)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Na americkej scéne komédií je už naozaj ťažké nájsť nejaký originálny námet, kde by ten humor nebol až tak veľmi plytký a úboho teatrálny. How to Be a Latin Lover bolo napriek všetkým klišé a schematickosti celkom vydarené a v porovnaní s inými súčasnými komédiami to bol nadpriemer. Totiž, viacero scén a taktiež dialógov bolo skutočne vtipných a aj celý námet mal v sebe kus originality, ktorá tak nevyhnutne chýba väčšine americkej komediálnej tvorby. Eugenio Derbez sa predviedol v celkom dobrom svetle, inak mi svojim hereckým prejavom pripomína dosť Russella Branda, akurát v takom latino prevedení :) ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Skvělý trailery a průměrný film. To nejlepší uvidíte právě v trailerech, což není sice moc překvapení, ale i tak to zamrzí. Milovník po přechodu vypadal totiž jako kandidát na skvělou komedii. Ona sice není špatná, úvod je dobrý a dá se říct, že kdekoliv se tvůrci snaží o humor, se trefí do černého. Jenže jak to u komedií bývá, po polovině stopáže se pomalu přepne na vážnější notu, začne se řešit "rodina je nejdůležitější" a "jaké je moje poslání v životě" a Vy pomalu upadáte do letargie. Naštěstí tohle moralizování netrvá dlouho a ve finále je Milovník po přechodu vtipnou jednohubkou, ideálním společníkem na nedělní dopoledne. ()

Reklama

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Hispánske komédie majú svoje čaro a táto mala navyše zaujímavý scenár, veľmi dobre vybraný kasting a slušné komediálne frky. Jedna z mála komédií, kde sa tvorcovia vyhýbajú hluchým miestam a aj keď sa nič zásadného nedeje, aj tak sa v konečnom dôsledku nenudíte. Taká milá komédia zo života o tom, že aj leniví ľudia musia dostať v živote šancu. Čo mi ale chýbalo, bolo viac rozvinutie príbehu a potenciálu samotného unikátneho scenára, trošku to už potom šlo do stratena a do väčšieho neudržateľného klišé. 65 % ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Bože, ještě než odejdeš, pomoz mi najít novou manželku. S velkým srdcem, ale zas ne příliš silným." Může pracující člověk se pevným charakterem, ocelovým morálním kreditem a duší bez jediného prokázaného hříchu, tedy zkráceně JÁ, fandit takovému hovadu, jako je Maximo? Na začátku určitě nemůže, ale když své stále ještě zlehka dýchající manželce koupil jako dárek McLarena tak, že platila paninka a jezdit si bude on, tak jsem trošku slevil ze svých zásad a začal jsem se bavit. A pak jsem s tím prošedivělým kreténem začal trénovat konverzaci, chůzi a oční kontakt. Jsem však stále nad věcí a vůbec to na mně nezanechalo žádný vliv, akorát si každé ráno kolem poledne skočím do solárka, nechám si vytrhat chlupy z uší, nabarvit vlasy ... ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Jasné, bolo to švacnuté na hlavu, ale niektoré momenty som sa trhal smiechom aj s manželkou, takže nemôžem inak a už sa teším, keď si na ďalší deň dáme Overboard. Perfektné gagy, sympatický kasting aj s malými cameami ako Michael Cera alebo Rob Corddry. Fakt že jedna z tých lepších bláznivých komédii za poslednú dobu. ()

Galéria (87)

Zaujímavosti (6)

  • Ke konci filmu jde vidět, že babičce Arden upadne umělá ruka. I když má umělé obě, tak na jednom záběru jde vidět, jak pohybuje zápěstím i prsty. (Jimmy15)
  • Natáčelo se v Santa Claritě a Pasadeně (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Vo filme si zahrali obaja synovia Eugenia Derbeza (Maximo). Vadhir stvárnil mladého Maxima a José Eduardo sa objavil v malej úlohe čašníka s nápojmi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama