Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andre (Ivan Djurovic) sa lieči zo zranení, ktoré utrpel pri autonehode. Jeho priateľ Robert (Rick Irwin) mu dohodí prácu na víkend, má dozrieť na jeden luxusný domček v kopcoch v blízkosti L.A.. Andre trpí amnéziou, spomienky sa mu vracajú len pozvoľna. Aby celý ten proces naštartoval, drží sa rady svojho lekára a všetko, čo sa deje okolo neho nahráva. Mladík je spočiatku domom unesený, čoskoro však prichádza na to, že s nim niečo nie je v poriadku... (beso74)

(viac)

Recenzie (2)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku to skoro vypadá, že i ruční kamera bude dobře využita, no a nakonec se to ukáže, že je to vlastně to jediné, co zde funguje. Tenhle thriller je hodně průhledný a jeho finále se dá bolestně brzy odhadnout. Co pak potěšilo, to je skutečnost, že je to finále celkem gory, což jsem ani v tomhle případě nečekal. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

ajhľa, tvorcovia sa rozhodli, že vytvoria chytrý film, na konci ktorého divák omdlie z toho, ako ho tvorcovia dostali dômyselným vypointovaním záveru. A mali pravdu, skoro som omdlel. Lenže nie rozplývajúc sa nad ich inteligenciou, ale hromžiac na ich naivitu a hlúposť. Príbeh sa začína tak ako tisícky podobných, hlavný hrdina sa dostane nejakou náhodou do domu, kde sa dejú čudné veci. On sa prechádza po dome a filmári nám hádžu jednu falošnú stopu za druhou, pričom viac menej úspešne rozvíjajú dej (ak sa to tak dá nazvať). Sem-tam si pomôžu trikom, za ktorý by sa nemusel hanbiť ani Copperfield či Houdini - hlavný hrdina Andre je extrémne dôverčivý, pričom má neskutočné šťastie nájsť stopu tam, kde by ju ani Sherlock Holmes nehľadal. A tak sa s námahou (ale úspešne) dostaneme k záveru, ktorý je jedným z najšokujúcejších v dejinách filmu. Zabudnite na Psycho, Šiesty zmysel, Hru či Identity, toto je úplne iný master level, kým u vyššie menovaných to po poslednej scéne všetko krásne do seba zaklaplo, tu pochopíte jediné - takmer nič tu nesedí. Jedna hviezda za odvahu vytvoriť sofistikovaný kúsok, ktorému sa bohužiaľ ta pointa kdesi stratila... ()

Reklama

Galéria (6)

Reklama

Reklama