Reklama

Reklama

Cardinal

(seriál)
Krimi / Dráma / Thriller / Mysteriózny
Kanada, (2017–2020), 17 h 6 min (Minutáž: 42–43 min)

Predloha:

Giles Blunt (kniha)

Hudba:

Todor Kobakov

Hrajú:

Billy Campbell, Karine Vanasse, Kristen Thomson, Alden Adair, James Downing, David Richmond-Peck, Brendan Fletcher, Allie MacDonald, Deborah Hay, Eric Hicks (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(24)

V mrazivej pustatine Ontária o oblasti Algonquin Bay nájdu telo mladého dievčaťa zamrznuté v ľade v opustenej bani. Zdá sa, že ide o dlhodobo nezvestnú Katie Pineovú, ktorej prípad vyšetroval detektív John Cardinal. Musel však odísť a s políciou sa nerozišiel v dobrom. Dnes ho nadriadená Noelle Dysonová ale požiada, aby sa vrátil a znovu sa ujal vyšetrovania. Pridelia mu novú kolegyňu, Lise Delormeovú, ktorá pracovala v oblasti finančnej kriminality a s vraždami nemá žiadne skúsenosti. Cardinalovi sa to nepáči, čo dá všetkým jasne najavo. Odovzdá jej svoje staré nevyriešené prípady vlámaní a krádeží, aby sa jej zbavil, a sám sa chce sústrediť na prípad mŕtveho dievčaťa. Je presvedčený, že nejde o prvý prípad vraždy – pitva odhalila stopy po spútaní a dusení a zvláštne odreniny na pravom oku, akoby bol použitý otvárač očí a vrah sa chcel zomierajúcej v okamihu smrti pozrieť do očí. Krvavú sériu mohol pokojne začať deťmi, ktoré sú najbezbrannejšie. Detektív sa preto vracia k podivnej nehode desaťročného Billyho Labella, ktorý sa údajne utopil v jazere... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa DwayneJohnson k tomuto seriálu (1)

Cardinal (2017) 

Lehce nadprůměrný seriál, jehož největším kladem je bezesporu hlavní, herecké duo. Jak Billy Cambell, tak především, velmi přirozeně hrající Karine Vanasse jsou tím hlavním faktorem, kvůli kterým nakonec zvedám na čtyři. Nějaký propracovanější komentář napíšu (snad) až dokoukám druhou řadu. A IceQueen moc díky za tip. ()

Reklama

Reklama