Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na urgentnom príjme nemocnice Rubava skončia dvaja manželia, na ktorých zaútočil diviak. David s Rasputinom sa dostanú do podivného manželského trojuholníka, ktorý dokáže napraviť až blízkosť smrti. Na oddelenie nastupuje priateľ Mery, doktor Nývlt. Žiaľ, hneď prvú operáciu vykonáva s doktorom Viktorom Žákom, a ten mu nič nedaruje. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Začínám si všímat , že herci v druhém sledu za hlavními postavami mají méně sterilně napsané role a jejich výkony jsou opravdu pozornostihodné - záporák Chmela jako doktor ochmela v čele, Eva Burešová asi nej sexy postava ikdyž má černě namalovaný rty jak emo, Roman Skamene jako zřízenec zřízenců, Marika Procházková jako empatická doktorka. ()

Reklama

elizabeth_ba 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To jako vážně? Že se v nemocnici v Prdelákově (jak v poslední dosud odvysílané epizodě nazvala trefně městečko Rubava slečna doktorka Růžičková) potkají špičkový kardiochirurg a snad ještě lepší ruský neurochirurg, oba utíkající před minulostí, už jsem si nějak zvykla. Ale, že lékař se zavedenou praxí se na všechno vykašle a půjde dělat řadovýho doktora na urgentu, to je fakt dobrý adrenalin... Tohle nemohl napravit ani Luciin první ultrazvuk, zvlášť s přihlédnutím k závěru epizody. ()

Galéria (16)

Reklama

Reklama