Reklama

Reklama

Nevera po slovensky

Obsahy(1)

V slovenskej podhorskej dedine sú hanblivý Domino, poslušný mamin synáčik,  a vynaliezavý Karči, vidiecky Edison, už roky dobrí kamaráti. Spolu s partiou lesných robotníkov a miestnym horárom netrpezlivo očakávajú príchod sezónnych brigádničiek - lazníčok. Vízia vášnivých nocí sa čoskoro premení na krutú skutočnosť a muži si uvedomia, že nevera po slovensky nie je vôbec taká jednoduchá. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

AxelWers

AxelWers (hodnotenie, recenzie)

Addams-SK

Ten zostrihaný film je o ničom, raz som to videl, možno dva krát, ale chvalabohu častejšie dávajú celý 3-dielny film. Ale ten zostrihaný film by som si rád pozrel, som zvedavý čo všetko vlastne vystrihli a ako sa im podarilo zlepiť dokopy ten zvyšok, keďže v nezostrihanej verzii takmer všetky pasáže na seba nejakým spôsobom nadväzovali.

Addams-SK

Addams-SK (hodnotenie, recenzie)

JOJ - upozornenie:
Tato TV vysiela (2011) reality show s rovnakym nazvom, ale absolutne nesuvisiacu s filmom. Preto ak ma "Nevera po slovensky" vysielaci cas  40 - 50 min.,  tak to nie je film - ten ma bud 138 min. (vcelku) alebo 68 + 72 + 72 min. (3-dielna verzia).
TV upútavka filmu .

na príspevok reagoval AxelWers

Uživateľ Addams-SK zmazal svoj príspevok.

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Prečo Jakubisko nepredal práva STV alebo komukoľvek na DVD? Písal som do STV, a povedali mi, že práva má Jakubisko... No vida, teraz keď krachuje sa DVD už možno ani nedočkáme

lastovicka

lastovicka (hodnotenie, recenzie)

Je to pre mňa najlepší Jakubiskov film, keď ho ávajú v telke, vždy si ho rada pozriem. Sama som robila tri sezóny v hore, kde je človek odkázaný v prípade potreby na svojich kolegov - lesných robotníkov a robotníčky, by ste neverili, že koľko srandy sa popri ťažkej robote dá zažiť. Pre mňa je tento film skvelý!!!

Reklama

Reklama