Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Iba jediný muž dokáže zastaviť teroristov, ktorí chcú vyhodiť do vzduchu hokejový štadión natrieskaný divákmi počas finálového zápasu o Stanley Cup.
Otcovi sa počas finále hokejovej súťaže o Stanley Cup stratí malá dcéra. Spolu s ďalšími rukojemníkmi ju odvliekli teroristi, ktorí podmínovali štadión a žiadajú miliardu dolárov, inak exploduje celá hokejová hala aj s divákmi, a to ešte pred ukončením zápasu. Jedine požiarnik Jean-Claude Van Damme má plán, ako zachráni dcéru, zabráni ničivej explózii a to všetko stihne ešte do záverečného hvizdu zápasu.
Dejiskom dramatického príbehu je vypredaný zimný štadión, na ktorom sa má odohrať finálový zápas hokejovej súťaže o Stanley Cup medzi mužstvami Pittsburgh Penguins a chicagským tímom Black Hawks. Na hokejovom stretnutí sa okrem niekoľkých desiatok tisícov divákov zúčastní aj viceprezident USA so starostom. Štadión obsadí komando teroristov vedené Joshuom Fossom a čaká na doručenie obrovského výkupného. Všetko je dokonale pripravené - celý štadión je podmínovaný, spojenie prerušené, rukojemníci uväznení... Na scéne sa však objaví požiarny technik Darren McCord. Pred rokmi sa ťažko zranil, keď z horiaceho domu márne zachraňoval malé dievčatko. Vzdal sa miesta v zbore a prijal prácu obyčajného požiarneho technika, čo ťažko nesie hlavne jeho syn Tyler. Teroristi by jednoznačne vyhrali, keby jeden z nich nespravil chybu - ako jedného z rukojemníkov odtiahol do viceprezidentovej lóže aj Darrenovu malú dcérku Emily, ktorú otec vzal na zápas aj so synom Tylerom. A Darren sa veľmi nahnevá. Má plán, ako zachráni dcéru, zabráni ničivej explózii a to všetko stihne ešte do záverečného hvizdu zápasu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (212)

Santino7 

všetky recenzie používateľa

Spomedzi filmov v hlavnej úlohe s JCVD jeden z tých lepších, alebo inak povedané, jeden z tých menších prúserov. K pozitívam radím aj to, že miestami sa na tom dalo i slušne zasmiať (ktovie, či to tak tvorcovia filmu aj plánovali a chceli), na um mi príde napríklad scéna s maskotom Pittsburghu Penguins. Celkovo za plus hodnotím aj nápad zasadiť to do prostredia hokejovej arény. To je ale asi tak všetko, inak to bola klasická van-dammovka "se vším všudy". 40% ()

sepp 

všetky recenzie používateľa

Komentare Meliese a Tom Hardyho jsou naprosto vycerpavajici a dokonale vypovidajici o povaze tohoto "majstrstyku", osobne mi nejvice bizarni prisla scena zaskoku v brance Penguins. Presto se take nemohu ubranit pocitu, ze jde o jeden z tech lepsich Van Dammeho snimku. Ale po druhem shlednuti bych treba sel az na jednu hvezdicku, kdo vi... ()

Reklama

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

V dětství nešlo tuhle Van Dammovu odpověď na Die Hard a Under Siege nemilovat. NHL, Van Damme a spousta hráčských jmen....rovnala se tenkrát ultimátní zábava. S léty jeden z těch prvních jeho filmů, který trpí na děsně debilní dialogy, viditelnou béčkovost a dvě naprosto příšerný děti na kulku do hlavy. Tu holku sem nesnášel k smrti už v první třídě když mě na film vzal do kina táta, nebo brácha, to už si nepamatuju, ale jednoznačně to byl můj první Van Damme v kině. Naprosto famózní zůstává hlavní vyšinutý zaporák, brutální akce a famózní bitka v kuchyni s ledáčkem. Film který sice kdysi znamenal několikaletý úpadek Jeanovi kariéry, ale i teď nostalgicky koukatelné béčko. Ovšem až hodně vzadu za skvosty jako Dvojitý zásah, Krvavý sport nebo Živý terč. BTW Hyamsova studená režie se mi nelíbila nikdy a třeba Timecop je u mě taky spíš hodně vzadu. 55%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

JCVD v roli hasiče Darrena McCorda, který podává srdceryvný výkon na ledě v dresu pittsburghské legendy Toma Barrassa? Dává to smysl? Ani ne, ale o to mi nejde. Mne zkrátka musí uspokojit akční film z hokejového prostředí, v němž hrdina při své béčkové misi ohromuje kopacími technikami ve výstroji hokejového brankáře. Taková sranda se nevidí každý den. ()

Brejlil 

všetky recenzie používateľa

Akční film má asi nějaký vážný problém, když se mi u něj podaří usnout. No, možná, že to není chyba filmu, já usnu i u formule jedna. Takže nějaká podobnost? No ano, v zásadě je tento film stejný jako libovolný závod F1. Dlouhá období nudy se snaží přebít nějaká akce. Tak, kde na okruhu létají kousky karbonu a občas celé vozy, tam nastoupí jednočlenná úderka a začne. Ze začátku to jde, boj s tučňákem má docela grády (i když střihači bych vrazil obě ruce do fritézy) a občas i pokus o humor zazní. Pak už to jde s kopce, velice otravné děti, nelogické díry, JCVD na ledě a... A pak mně zahalil oblak Morfeův a zbytek jsem milosrdně prospal. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (15)

  • Jednička v brance Pittsburgu má na drese číslo 35. V zápasu jej vystřídá brankář s číslem 31. V době, kdy má být na ledě brankář s číslem 31, se v jednom záběru objeví brankář s číslem 35. (zdeny99)
  • Během filmu se několikrát brankáři Penguins změní barva betonů z bílých na černé a naopak. (Terva)

Reklama

Reklama