Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá americká komedie o tom, jak nebezpečná může být televize zblízka, zejména když vám ji pronajme sám ďábel (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (24)

honajz2 

všetky recenzie používateľa

I když to začne celkem divně, nakonec z toho vypadne dost příjemná a kreativní komedie, kterou jsem si pak po celý zbylý čas už jen užíval. Navíc i ten humor je fajn, bezmozkovité televizní pořady, reklamy a povětšinou laciné filmy paroduje skvěle a když už to vypadá, že film bude končit a nevyužije svůj potenciál naplno, tak místo toho přijde s jedním zvratem, díky kterému toho stihne zparadovat ještě mnohem víc a spoustu z toho dost solidně. Hlavně ten souboj o dalkáč ve videoklipu si budu pamatovat hodně dlouho, ale jsou tu i jiné skvělé části, jako třeba v tom soutěžním pořadu, noirové detektivce nebo také v animáku! Na plný počet to sice není, ale povedená komedie to je rozhodně a určitě jsem ji neviděl naposled :-) 4* ()

fcreading 

všetky recenzie používateľa

Je pravda, ze John Ritter je dimenzionálnym hercom, tento film ale nie je do veľkej miery závislý len na neho. Skvele sa doplňujú Dawberová a Eugene Levy žijúci v Satanovom impériu. Prevažná čast tohto filmu je s vizuálnymi gagmi a odkazmi popovej kultúry celkom na inom mieste. Ak niekto vyrastal a bol závislý na televíziu, vtom prípade je Diabolská frekvencia ako stvorená na sobotňajsie popoludnie 80 percent. PS: TV paródie sú zamerané na pobavenie diváka a tento skvost splnil všetko čo mal. ()

Reklama

honajz 

všetky recenzie používateľa

Líbilo se mi to už v době premiéry, ten jemný, sarkastický humor je pořád skvělý, ale teprve nyní dokážu docenit (protože i u nás se strhl mediální kapitalismus) všechny ty špílce a věci, které film paroduje. Nejen primárně gaučové brambory, kterých začíná být hodně i mezi Čechy, ale i všechny ty vysílací stereotypy a klišé, vše, co lidem dokáže leda tak vymývat mozek. Tedy, pokud jej ještě mají. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Zvláštny film z ktorého mohla vzniknúť originálna paródia na televíznu tvorbu s nejakým tým morálnym ponaučením, že príliš časté sledovanie TV lezie na mozog, ale výsledok pripomína skôr tie horšie neskoršie diely série Scary Movie v ktorých doslovne kopírovali celé scény z rôznych slávnych filmov. V tomto filme TV vcucne pár s manželskými problémami lebo manžel furt čumí na telku a tú svoju krízu si riešia behom prebehovania z jednej TV relácie do druhej a popritom ich naháňa diabol Jeffrey Jones. Ale celá tá dramatická línia a kritika vôbec nefunguje. Bavilo ma len sledovať paródie na jednotlivé známe programy. Najviac ma asi potešil starý dobrý Star Trek TNG. V lepšie uchopenom podaní to mohol byť zaujímavý a kvalitný film. Takto je výsledkom len divný experiment, ktorý nevyšiel. 4/10. ()

Bounded 

všetky recenzie používateľa

Neprávem opomíjená komedie 90. let. Kde jinde uvidíte Jimova otce jako pekelného šprýmaře a seržanta Doakse jako nerdovského poskoka. Roky se na tomto kousku co do situačního humoru nepodepsaly vůbec, ovšem do budoucna ho žádné znovuobjevení (kór u nás) nečeká, protože americká televizní kultura je době svého vzniku bohužel velmi poplatná. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (3)

  • Roli Roye si měl původně zahrát Dan Aykroyd. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené