Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kancelárii losangeleského súkromného očka Leslie Tuckera (Michael Caine) sa raz v noci objaví záhadný pán Anglich (Michael Constantine), ktorý chce vypátrať svoju dcéru, ktorú pred 30-timi rokmi nechal v sirotinci. Rád by jej totiž odovzdal značný obnos peňazí skôr, než ho znesie zo sveta banda zloduchov, ktorí ho prenasledujú až z Floridy. Pátranie zavedie Tuckera do domu sestier Ellen (Natalie Wood) a Mianne (Kitty Winn) Prendergastových... (Dale)

(viac)

Recenzie (3)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Michael Caine /Italian JOB, Blame It on 1984/ ako sukromne ocko v planej nudnej ukecanej otravnej radobykomedii s odpornymi kulisami. Tak hrozne som uz dlho nevidel : 20 % ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Oddychová krimi komédia so sympatickým súkromným očkom Caineom a peknou mrškou Natalie. Dej nie je príliš dôležitý, celý film je o tom, že niekto niekoho naháňa, niekto na niekoho strieľa a niekto sa s niekym bije a do toho všetkého vtipné hlášky Cainea, nie až také suché ako chrlí Marlowe, ale inšpirácia tu je zrejmá. Dialógy sú jednoznačne najväčším plusom tohto filmu, síce sa z nich nebudete váľať od smiechu, ale veľmi dobre to všetko odľahčujú a hlavne vďaka nim film rýchlo odsýpa. ()

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Krimi komedie se čtyřicátkovým noirovým feelingem, pěknou atmosférou a britským detektivem, který pro slovo nejde daleko. Dialogy i některé hlášky ve voiceoveru jsou občas docela vtipné. Zápletka je klasicky zapletená :-) Docela se daří navodit atmosféru 40. let, ale škoda, že téměř výhradně studiově, nějaké hezké záběry L.A., kde se to má odehrávat, si neužijeme, ()

Reklama

Reklama