Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyzerá to tak, že Buck (John Candy) už navždy zostane neskroteným mužom, ktorý sa manželstvu bude vyhýbať "zoširoka-zďaleka". Ale až do momentu, kedy mu Russelovci nezveria na pár dní svoje deti. Nemajú totiž inú možnosť a Buck je predsa len ich strýko a momentálne najdostupnejší a najbližší príbuzný v jednej osobe. Stredoškoláčka Tia (Jean Louisa Kelly), deväťročný Miles (Macaulay Culkin) a päťročná Maizy (Gaby Hoffman) by boli ťažký oriešok aj pre školeného pedagóga, ale strýčko Buck si vie poradiť v každej situácii. Aj keď sa na prvý pohľad zdá, že najbližší týždeň bude pre Bucka hotové peklo, opak je pravdou a až na vzdorujúcu Tiu v puberte si Buck poradil bez zaváhania. Tia je však zdatný protivník, a keď ju Buck chce ochrániť pred niečím, čo by jej neskôr bolo ľúto, pomstí sa mu s typickou ženskou rafinovanosťou. Vstúpi do jeho vzťahu s milenkou Chanice (Amy Madigan) a zariadi, aby sa pohádali. Bič však plieska na konci, a to Buck veľmi dobre vie. Ale nie až tak dobre, aby nebol sám zo seba prekvapený. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (102)

mi-ib 

všetky recenzie používateľa

"Děti, kdo pustil kočku ven?" - "My žádnou nemáme!" - "Tak mazej." Nejlepší John Candy co jsem zatim viděl. Rodiče v náhle nastalé situaci hledají hlídání pro své tři děti. V nouzi jim nezbývá nic jiného než se obrátit na obrovitého samotářského strýčka, černou ovci rodiny, který ovšem nemá s výchovou dětí žádné zkušenosti. John Candy vnese do poněkud konzervativní rodiny hodně oživení. Skvělou roli zde má malý Macaulay Culkin, kterého doplňuje malá Gaby Hoffmann. Vždycky si vzpomenu, jak Culkin zírá, když vidí v kuchyni svýho strejdu obracet obří lívanec na plotně pluhem na sníh. Prostě skvělá komedie, na kterou se vždy znovu a znovu rád podívám. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

John Hughes bol vo svojej dobe na komédie naozajstný macher a i keď toto nepatrí k jeho najlepším kúskom, krásne sa na to pozerá. Nejedná sa o bláznivú komédiu plnú gagov a fórov ale o film, ktorý vtipne rozpráva o napravení jedného povaľača. Film je plný morálnych ponaučení na aké sme zvyknutí z iných filmov, ale tu nie sú vložené nijako násilne. Najväčšiu zásluhu má John Candy, ktorý bol v hlavnej úlohe perfektný. Len je škoda, že nie je vo filme viac vtipných situácií. Aj tak sa ale jedná o film na ktorý sa pekne pozerá a človek sa u neho nenudí. A ďalší z filmov, v ktorom zahviezdil Macaulay Culkin. ()

Reklama

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Absolutně průměrná a nezáživná rádoby komedie. Pokud si chcete rozšířit herecké portfolium Culkina, tady ho nehledejte - je těžce vedlejší postavou. Celé to táhne sympaťák John Candy, ale jinak film absolutně ničím nevyniká. Ani se mi moc nelíbil styl, jakým byl natočen. U následujícího Sám doma došlo k řádnému obratu. ()

cab 

všetky recenzie používateľa

Slusne podany pribeh chlapa, ktery se navzdory svemu veku porad chova jako nactilety skolak, ktery vede svevolny zivot bez zavazku. Ponevadz ma bratra, ktery nenajde nikoho lepsiho na opatrovani svych malych rozverncyh ratolesti, zavola prave svemu bratrovi Buckovi, aby se v jeho a manzelcine absecni o ne postaral. Zprvu prokazatelne nerozvazny krok prinese benefit vsem zainteresovanym. Predpovidatelny prubeh se drzi v rodinnem duchu jedoucim po umerne vtipne namazanych kolejich bez vetsich zadrhelu i prekvapeni az do titulku. 55% ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Odmazání nostalgického oparu odhalí bezzubou výchovnou rodinnou komedii, která dnes nemá co říct. Očekávaný syžet postupného porozumění naštvané, až podlé puberťačky s nezodpovědným, frivolním čtyřicátníkem (který si po týdnu stráveném s třemi dětmi samozřejmě uvědomí, že tohle chce taky) nenabízí žádná překvapení, jen umolousaný hřejivý sentiment a trapné, dopředu zazděné vtípky, které neprodá ani fajnový John Candy. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (7)

  • Zvuk z rozbitého výfuku u auta Johna Candyho dělá ve skutečnosti výstřel ze zbraně. (Rafik)

Reklama

Reklama