Reklama

Reklama

Pod ochrannými křídly

(festivalový názov)
  • Fínsko Tyttö nimeltä Varpu (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Helsinky: dvanásťročná Varpu (Linnea Skog) žije len so svojou matkou Siru (Paula Vesala). Siru sa už po niekoľkýkrát snaží neúspešne dokončiť autoškolu a na kurz vynakladá takmer všetky financie domácnosti. Trpí depresiou z osamelosti a až príliš sa upína k dcére. Varpu je vášnivou jazdkyňou na koni, avšak v krúžku je stredobodom posmechu kvôli skutočnosti, že neustále nosí len vynosené handry a že ako jediná nemá otca. Jedného dňa sa naštve a rozhodne sa otca násť. (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (9)

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Dievča na svoj vek naozaj veľmi múdre a vyspelé, naopak mama životom sklamaná a trošku neschopná. Ešte stihneme nazrieť aj k susedom do kuchyne a zistíme, že nie každý pekne žije. A otec? ... nuž smutné. Celé je to prirodzené, hlavne malá Linnea, hudbička tiež dobrá ... môže byť. 3,5* ()

Konev odpad!

všetky recenzie používateľa

Nudný film o 12 leté dívce, která si dělá co chce. Její matka neschopná, nedivím se, že se dcera k ní tak chovala a o otci ani nepíšu. No blivajs fialovej to byl. I když na druhou stranu, kolik takových dětí, matek a otců je... Je mi velmi divné, že by 12 letá holka přejela autem vzdálenost 600 km /7 hodin autem/ z Helsinek do Oulu bez povšimnutí jiných řidičů a ještě za pár hodin :-( ()

Reklama

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Mladá Varpu bude mať čoskoro dvanásť a je to holčina veľmi múdra a pekná. Spolu so svojou matkou prežívajú ťažký životný údel: jej chýba foter, máti zase chlap. Jednoho dňa sa Varpu naštve a rozhodne sa fotra vyhľadať. P O Z O R, nejde o žiadnu pohodovú rodinnú záležitosť, ale o celkom slušné psycho! 80% , ak ignorujem tú jazdu na aute za fotrom. ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Hodně silná sodovka, kdy dítě je pod tlakem situace a svých rodičů dospělejší než by být mělo. Skvělý herecký výkon Linnea Skogy, pevně doufám, že jsem tuto mladou slečnu neviděl hrát naposled. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Finská rodinná vostrota s celou parádou, která na mé duši zanechala šrapnel velikostí Laponska. Finové tu opět načali témata, o kterých se v široké společnosti příliš nemluví a ještě na ně dokázali odpovědět. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama