Reklama

Reklama

American Horror Story

(seriál)
  • USA American Horror Story (viac)
Trailer
USA, (2011–2024), 100 h 14 min (Minutáž: 34–74 min)

Predloha:

Ryan Murphy (kniha), Brad Falchuk (kniha), Danielle Vega (kniha)

Hrajú:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Jessica Lange, Denis O'Hare, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Adina Porter (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(12) / Epizódy(132)

Obsahy(1)

Seriál American Horror Story je, jak už název napovídá, hororovým seriálem. American Horror Story však není ledajaký seriál. Má tu zvláštnost, že každá série má stejné herce, ale úplně jiný příběh. Seriál nás zavede do strašidelného domu, psychiatrické léčebny, spolku čarodějnic v New Orleans, do panoptika, do tajemného hotelu a do Ameriky pod velením Donalda Trumpa. Těšte se. Budete se bát! (Bull)

(viac)

Recenzie používateľa Brano k tomuto seriálu (6)

American Horror Story (2011) 

Hodnotím len prvé dve série. Všetky ostatné sú jeden veľký nepozerateľný odpad. Pri pozeraní prvej a druhej sérii som sa doslova nemohol odtrhnúť od obrazovky. Už dávno ma tak nejaký seriál nezaujal. Veľmi kvalitné prepracovaný dej, výborné zvolení herci, dobré napísaný scenár a pútavá hudba. Takže pre mňa top seriál. škoda len že ďalšie série boli takým veľkým sklamaním. Každá séria ma iný dej, postavy, ale toto už nemalo ani hlavu ani pätu. ()

Murder House (2011) (S01) 

Najlepší duchárských seriál, aký som doposiaľ videl. Výborné gradovaná atmosféra, ktorá je doplnená až mrazivou hudbou. Takisto nemôžem zabudnúť ani na doposiaľ pre mňa neznámych hercov, ktorý predviedli dosť presvedčivé výkony. Veľmi nákazlivý seriál, ktorý si vždy rád pozriem. /90%/ ()

Útočisko (2012) (S02) 

Poznáte ten pocit, keď si pozriete prvé dva diely a potom sa to už nedá zastaviť a chcete čím najskôr vedieť ako to skonči? Ďalší seriál, ktorý ma dostal. Výborné pokračovanie, ktoré kvalitou prevýšilo výbornú prvú sériu. Jeden z najlepších seriálov, aký som doposiaľ videl. Skvelý námet, hudba, herci a scenár. /100%/ ()

Coven (2013) (S03) 

Po skvelých dvoch sériách som nečakal niečo tak nudné a nezáživné. Už len celkový námet o čarodejniciach je pre mňa absolútne nezaujímavý. Pre mňa sklamanie a zároveň zatiaľ najhoršia séria. Absolútne nič tu nefungovalo. Príbeh až príliš chaotický, otrasné kostýmy, scenár a aj nové herecké prírastky mi skôr vadili. A tá skvelá hororová atsmoféra sa niekam vyparila. /35%/ ()

Freak Show (2014) (S04) 

Toto už autori nemyslia snáď vážne? Už trojka vykazovala známky bezradnosti, ale toto? Stupídny námet, ktorý ani nemá žiadny dej. O čom tam vlastne išlo? Odpornejšie kostýmy som už dávno nevidel. Sarah Paulson, ktorá sa mi páčila z prechádzajúcich sérii sa mi tu absolútne znechutila, ďakujem autorom. Jediná zaujímavá postava bol klaun a Finn Wittrock. Chcelo to viacej vrážd, akcii. Okrem solídnej hudby nie je tu čo vyzdvihnúť. Pre mňa jednorazová záležitosť. Viackrát to už vidieť nechcem. Takto skaziť skvelý seriál, až sa mi nechce veriť, že tí istí ľudia robili na prvých dvoch sériach. /40%/ ()

Hotel (2015) (S05) 

S prepáčením ale toto bolo strašná sračka. Prvé dve série boli geniálne. Výborná atmosféra, prepracovaný dej, zaujímavé charaktery postáv a každým dielom to všetko do seba zapadalo. Ale od tretej série sa to všetko vytratilo, až sme bohužiaľ došli po Hotel, kde nefunguje nič. Videl som len prvé dve časti, ale myslím si, že 2 hodiny pozerania je dosť na to, aby som si spravil úsudok. Nemám už chuť to pozerať ďalej, pretože to nemá žiadny dej. Hlúpe postrihané scény, ktoré ani do seba poriadne nezapadajú. Nezmyselné charaktery postáv a otrasné masky (napr. ten holohlavý bukvičák bol skôr na smiech.) Ja naozaj nechápem o čo autorom v tomto prípade išlo. Lebo to sú len bezhlavé, krvavé scény, bez logiky a nápadu. Veľmi zvážim, čí má ešte zmysel sledovať tento prihlúpli seriál aj naďalej, čo sa týka nových sérii. Možno čo by som akurát vyzdvihol herecký výkon Lady Gagy, ktorá podala slušný výkon na to že je primárne speváčka a nie herečka. /25%/ ()

Súvisiace novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (viac)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (viac)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (viac)

Reklama

Reklama