Reklama

Reklama

Za sklom

(seriál)
  • Česko Za sklem
Trailer
Slovensko, (2016–2019), 25 h 56 min (Minutáž: 54–64 min)

Kamera:

Martin Rau

Hrajú:

Ján Koleník, Tomáš Maštalír, Juraj Loj, Kamila Magálová, Milan Ondrík, Rebeka Poláková, Jiří Bartoška, Ľuboš Kostelný, Adam Jančina, Jaroslav Mottl (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(26)

Obsahy(1)

Príbeh elitných policajtov Tibora Maxovského a Norberta Višvádera, ktorých boj za spravodlivosť nakoniec postaví proti sebe. Po brutálnej vražde kolegu sľubujú vdove, že nájdu a usvedčia jeho vrahov. Vyšetrovanie postupne odhaľuje pozadie organizovaného zločinu, ktorý siaha od drog, cez pašovanie utečencov až k únosom a vraždám. Snahu elitných policajtov usvedčiť páchateľov komplikujú neobmedzené financie a prepojenia organizovaného zločinu až na najvyššie miesta. Na začiatku je dôvera, no neskôr pravdu nahradí strach, zákon vystrieda sila a spravodlivosť je kúpená. Nie je jasné, kto stojí na strane zákona a kto nakoniec zradí. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (95)

hony23 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

No vida, tak i Maďaři ze severní strany Dunaje dokáží natočit krimiseriál mající gule! Dobrý příběh, skvělé výkony herců, Jirka Bartoška jako dokonalý padouch, divácky atraktivní akční scény natočené tak, aby byly uvěřitelné, líbivá hudba a skvělá kamera - to vše udělalo z Bratislavy atraktivní centrum organizovaného zločinu střední Evropy. Pouze ten závěr první série na mě působil trochu rozpačitě, chybělo tomu patřičné vygradování dějové linky, na druhou stranu si díky tomu nechali autoři spoustu možností, jak pokračovat dál v druhé sérii, na kterou se opravdu těším. ()

kingpsch 

všetky recenzie používateľa

vidim ze true detective zanechal v tuzemskych tvorcoch odkaz.nejake naznaky aj v ceskom seriali RAPL a teraz ZA SKLOM.no co napisat niektore sceny a dialogy vyslovene smiesne a trapne. to iste aj v realiach oddelenie je jak americka FBI Kolenik chodi na porsche no troska nerealne a to nehovorim o super bitkach to uz je iny zaner ()

Reklama

kiararaftl 

všetky recenzie používateľa

Dať tomuto seriálu odpad je neobjektívne. Na slovenské pomery je to skvelé. To, že sa film odohráva v krásnych priestoroch a policajti chodia na 100 ročnom porsche je irelevantné. V Kostiach a iných svetoznámych skvostov sú presne takéto nelogičnosti a nikomu to nevadí. Rovnako je nemožné porovnávať rozpočet. Z hereckých úloh je bohužiaľ čistá katastrofa predstaviteľka vdovy. Táto inak výborná divadelná herečka predvádza výkon hodný 0! Ani jeden pocit som jej neverila. Naopak Maštalír našiel cestu ako byť vynikajúcim divadelným aj televíznym hercom a už ma málokto presvedčí, že nepatrí do absolútnej špičky slovenských hercov. Zdatne s Milanom Ondríkom. Čo ten predvádza v Eve Novej ale aj tu je niečo úžasné! ()

gabin(a)

všetky recenzie používateľa

Nemůžu hodnotit, protože se nemůžu koukat, protože nikomu, ale opravdu nikomu nerozumím a tím myslím NAPROSTO PŘÍŠERNÝ ZVUK A NESROZUMITELNÉ HUHLÁNÍ HERCŮ!!! Takže jsme se dostali od přehnané divadelní přeučilovské výslovnosti starých inscenací a seriálů až na jakési mrmlání jako ze spaní. Pozorovala jsem to často u série Detektivů od svaté trojice a tady jsem fakt ztratila trpělivost. Přitom pro toho, kdo má rád severské a rádobyseverské detektivky (já nee) to nemusí být vůbec špatný počin. Škoda, no, jak říkal Bohuš. ()

andrewXx 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda si našliapla fakt skvele. Ponúkla vážny a pochmúrny dej s vyvrcholením, ktoré dokázalo šokovať. Dvojica Maštalír, Koleník šlape ako hodinky a na slovenské pomery sa jedná konečne o seriál, ktorý sa dá naozaj pozerať a zaujme. Dúfam, že si ďalšie diely zachovajú minimálne kvalitu toho prvého a tvorcovia to nepokašlú tak, ako to väčšinou majú vo zvyku. Ak by však budúce diely kvalitou ešte stúpli, budem konečne hrdý na slovenskú televíznu tvorbu. Pilot super, uvidíme čo bude ďalej. ()

Galéria (107)

Zaujímavosti (6)

  • Předobrazem vraždy novináře, která se vyšetřuje v této řadě, byla vražda novináře Jána Kuciaka a jeho partnerky. (fabecc1222)
  • Reštaurácia, prostredníctvom ktorej sa uskutočňovali dodávky drog, sa volala Clean & Wash s.r.o. Tibor Maxovský (Tomáš Maštalír) dodal, že sa mohla volať rovno Money Wash (pranie peňazí). Ide o narážku na firmu Rent and Wash (prenajmi a vyper), ktorá figuruje v kauze Bašternák ohľadom nadmerných vratiek DPH, čím štát údajne prišiel o takmer dva milióny eur. (fugyx)
  • Titulnú pieseň "Za sklom" nahrala skupina Korben Dallas. (lukyno40)

Reklama

Reklama