Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policajtov zasiahne Maxova tragická smrť. Lajťák sa snaží nájsť akékoľvek stopy, ktoré by viedli k usvedčeniu páchateľov. Netuší, že vrahom je možno Noro. Slančík pokračuje v pláne zničiť Zoru a celé oddelenie elitných vyšetrovateľov. Po tom, čo Tajson overí, že Maxo je naozaj mŕtvy, Noro si definitívne získava dôveru zločincov. Slančíkovi sa potvrdí tušenie ohľadom Danka a nenechá si to len pre seba. Noro chce novú informáciu konfrontovať s Lenou, no tá sa s vrahom odmieta baviť. Chystá sa veľká akcia – obchod s diamantmi a zbraňami, do ktorého je zapojený Noro a dokonca aj siskár Rohan. Pri výmene tovaru sa situácia vymkne spod kontroly a strhne sa streľba. Napriek strate cenného svedka má polícia pocit výhry – chytila hlavu organizovaného zločinu priamo pri čine. Slančík ale ešte nepovedal posledné slovo a nakoniec sa ukáže, kam až siaha jeho moc. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Závěr je teda na pěst a konstatování, že to nebyl špatný seriál, ale kdyby si ponechali styl vyprávění, uvěřitelnost, napětí prvních dvou dílů tak tady pěju ódy na jeden z nejlepších slovenských ( i českých) seriálů, ale nestalo se. ()

fugyx 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Záver typicky na slovenský spôsob. Ako aj z vyšetrovania najvážnejších korupčných káuz, aj z tohoto zostane človek len nas*atý. Na druhej strane si nechali otvorené dvere pre pokračovanie, ktoré ohlásili. ()

rom_2006 

všetky recenzie používateľa

Závěrečný díl byl tedy zklamáním. Uvěřitelnost se vytratila, umlčeli novinářku i policajty, což by se v normálním státě, jaým Slovensko 2017-2018 zcela jistě je, určitě nemohlo stát. Média by ministra rozcupovala na kusy, že by se majitelé časopisu báli až tak mafiána, o němž jejich redaktorka několik měsíců sbírala informace s jejich požehnáním, je taky krajně nepravděpodobné. Takže zlo nakonec opticky vyhrálo, abychom se mohli nechat překvapovat v další sérii. ()

Reklama

Reklama