Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mestom sa šíri veľmi nebezpečná droga s takmer okamžitým smrtiacim účinkom. Obetí pribúda. Zistiť celú pravdu o pozadí distribúcie sa polícii podarí len vtedy, ak nájdu dílera skôr než zločinci. Noro s Maxom odhaľujú, že aj tento prípad súvisí s Bongym. Ten utrpel značné straty, keď mu pred časom zhabali 20 kíl kokaínu. Bongyho šéf dôrazne žiada náhradu škody, no on toľko peňazí nemá. Polícia zatkne na mieste činu vraždy Bongyho gorilu. Zdá sa, že je to posun vpred, ale na spojenie zavraždeného s Bongym chýbajú priame dôkazy. Situáciu ešte viac zamotá násilná smrť oboch Dávidových vrahov. Všetko nasvedčuje tomu, že je to dielo niekoho silnejšieho ako Bongy. Slučka sa sťahuje a vedie až k jeho zadržaniu. Na oslavu je priskoro, Bongyho kontakty sú silné a s pomocou právnika je čoskoro opäť na slobode. Lena sa Norovi prizná k niečomu, čo ho dovedie k závažnému kroku. Už niet cesty späť. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

pichta 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vrcholovi mafiáni majú fakt spôsoby ako sa vysporiadať. Herci to dávajú úplne na pána. Najskor Bongyho chytia, potom musí byť pusteny a potom im preklzne pomedzi prsty na "slobodu". Som zvedavý na ďalší diel ()

Zaujímavosti (1)

  • Reštaurácia, prostredníctvom ktorej sa uskutočňovali dodávky drog, sa volala Clean & Wash s.r.o. Tibor Maxovský (Tomáš Maštalír) dodal, že sa mohla volať rovno Money Wash (pranie peňazí). Ide o narážku na firmu Rent and Wash (prenajmi a vyper), ktorá figuruje v kauze Bašternák ohľadom nadmerných vratiek DPH, čím štát údajne prišiel o takmer dva milióny eur. (fugyx)

Reklama

Reklama