Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rieka vyplaví doráňané mŕtve telo 15-ročnej študentky z Ukrajiny, ktorá prišla na Slovensko prostredníctvom študentskej agentúry. Napriek tomu, že jej víza vypršali a študijný pobyt sa skončil, doteraz nikomu nechýbala a nik nezistil, že bez stopy zmizla. Vyšetrovanie odhalí, že počas únosu ju sexuálne zneužívali a v krvi mala stopy po sedatívach a heroíne. Norovi s Maxom jej osud nápadne pripomína prípad dvoch unesených dievčat z dodávky plnej utečencov, ktorých zločinci povraždili. Jedno z dievčat sa už podarilo nájsť a leží v nemocnici. Keď sa preberie z bezvedomia, polícii potvrdí, že prípady spolu súvisia a za oboma stojí rovnaká zločinecká organizácia. Noro s Maxom urobia všetko pre to, aby ďalšie unesené dievčatá čo najskôr našli. Jeden z nich chce konať aj za cenu porušovania predpisov a hromadenia čoraz väčších problémov, a to nielen so šéfkou Zorou, ale aj s parťákom, ktorý s jeho metódami nesúhlasí. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

tak je to tak jak to vypadalo - téma dětské/teenagerske otrocké prostituce. Trochu drsnější, temnější, ale předchozí dva díly byly kompaktnější, Tady se až moc opakoval motiv Koleníka jako přecitlivělého na ubližování dětem. ()

pichta 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dej akoby ho prevzali z policajného archívu. Fakt sa teším vždy na ďalší diel. Hudba skvelá,postavy idú. No fakt dobre. Slovenky seriál sa nenechá zahanbiť. Schováva do vrecka Hollywoodske seriály ()

Reklama

Reklama