Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jessica (Rachel McAdamsová) je príťažlivá tínedžerka, ktorej by závidela každá (americká) stredoškoláčka. Je vedúcou skupiny roztlieskávačiek klubu amerického futbalu, v ktorom je jej chlapec Billy (Matthew Lawrence) zadákom, a je pekná a známa, takže každý pre ňu urobí všetko, čo jej na očiach vidí. Aj napriek tomu si to nevie vážiť, a tak jedného dňa neodolá pokušeniu a ukradne pár náušníc v predajni s africkými domorodými predmetmi, vedenom Mambuzou (Angie Stoneová), bez toho, že by vedela, že na nich tkvie pradávna kliatba africkej princeznej menom Nava. Práve vplyvom tejto mágie sa na druhý deň zobudí a uvedomí si, že jej duša sa presťahovala do tela akéhosi Clivea (Rob Schneider), upoteného a zarasteného malého podvodníčka. Jessica sa usiluje zistiť, ako by sa mohla vrátiť do jej vlastného tela, ešte skôr, ako sa jej súkromný život rozpadne na kúsky... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (300)

juta 

všetky recenzie používateľa

Tuhle komedii mám hrozně rád. Pokaždé se u ní skvěle bavím a i po několika shlédnutí stále dokážu vyprsknout smíchy. Rob Schneider se s touto rolí popasoval velmi dobře, stejně tak Anna Faris byla úžasná. A jako takový přídavek ke zpestření Bubák, co se obléká do sestřiných šatů a maluje se její rtěnkou. No a Adamu Sandlerovi ty dredy dost slušely :D ()

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Kde sa berú tie hrozné scénare k romantickým komédiam? Romantika asi nevie byť zábavná. Tuná to zachraňoval fantastický Rob Schneider. Scéna, keď sa učil ako žena v mužskom tele čúrať na pánskom WC ma parádne pobavila. Radu prevádzkára si budem pamätať: "Keď ho po močení potrasiete viac ako dvakrát, už sa s ním hráte." Možno sa mi to raz zíde. Čáry-máry fuk do iného tela. ()

Reklama

Figu 

všetky recenzie používateľa

Hele, dobrá prdel! Rob naprosto ve svým živlu! Nejen, že role idiotů mu jdou náramně, ale zde nám dokázal, že má i mega potenciál skvěle zahrát buzeranta! Okolo něj se motá navíc spousta sexy bábovek v čele s Rachel, která byla i jako borec absolutně k sežrání. Bijáky na bázi lehké retardace a stupidity mi nevadí, kor když se v nich objeví nějaká ta prdel scénka, při které se rád pokochám! 70% ()

MM11 

všetky recenzie používateľa

Další ze sérií "neuvěřitelných" komedií, pod níž je podepsán Rob Schneider. Ten dokázal, že v jeho případě není nic nemožné - Převtělit se do ženského těla? Brnkačka... A co rovnou do namyšlené teen dívky před prvním sexem?! Je prakticky hned jasné, že intelektuálně se Schneiderův další pokus jeví kdesi u dna. Ale jinak se ta komedie dá. Cameo Adama Sandlera a pár trapných výstupů jsou jen dílčími neúspěchy. Určitě je to nejlepší Schneiderův film. ()

Sifaka 

všetky recenzie používateľa

Ač je to fakt ptákovina, neskutečně často jsem se u této komedie ze srdce zasmál a to je základ komedie, takže dávám lepší 3*, Schneider není buhví jaký herec, ale tenhle film mu sedl a jeho namyšlená středoškolačka je fakt skvělá. Od filmu jsem nečekal vůbec nic a myslel jsem, že to brzo vypnu, ale viděl jsem to celé už 2 x a vždy jsem se skvěle bavil... Pro mě určitě nejlepší film od Roba Schneidera :-)! ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (10)

  • Rachel McAdams (Jessica/Clive) a Rob Schneider (Clive/Jessica) spolu trávili nejakú dobu, počas ktorej sa navzájom pozorovali a vymieňali si tipy ako najlepšie zahrať opačné pohlavie. (Greenpeacak)
  • Když jedna roztleskávačka týmu Foxes opustí obchod s nezaplaceným zbožím, chytne ji ochranka, která řekne: "Jdeme, Winono." Má to být narážka na herečku Winonu Ryder, která byla v listopadu 2002 chycena při kráděži v obchodu. (HappySmile)
  • Pilar, matka Roba Schneidera (Clive/Jessica), si ve filmu střihla roličku porotkyně na soutěži roztleskávaček (HappySmile)

Reklama

Reklama