Reklama

Reklama

Môj tajný život

  • Česko Wakefield (viac)
Trailer 1

Ako by vyzeral váš život bez vás? Howard Wakefield (Bryan Cranston) je na prvý pohľad stelesnením úspechu. Má milujúcu ženu Dianu (Jennifer Garner) a dve dcéry, prestížnu prácu právnika z Manhattanu a pohodlný dom na predmestí. Napriek tomu sa ale vo vnútri dusí. Jedného dňa sa v ňom niečo zlomí a Howard sa ukryje v podkroví svojej garáže. Jeho rodina pátra po tom, čo sa s ním stalo, a on ich pozoruje z protiľahlého okna – špehuje svoj vlastný život ako niekto cudzí. Keď sa jeho dobrovoľná izolácia pretiahne dlhšie, než plánoval, Howard začne rozmýšľať o tom, či je vôbec ešte možné vrátiť sa a žiť rovnako ako predtým... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (77)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Pri tomto filme som si tak perfektne pospal, že ho určite odporúčam. Nie žeby to bolo nudné, len je to proste desná pičovina, ktorá si nezaslúži plnú pozornosť. One man show, so všetkými jeho vnútornými monológmi, prerodmi, myšlienkami, keksami a chujovinami len preto, aby zistil, že je úplny čurák a v závere sa vrátil vo veľkom štýle. Niekto tam potreboval ešte minútu navyše na vysvetlenie, ja nie, vsjo jasno. Nešlo o to, ako by ho prijali, ale o to, že to v sebe našiel, prekonal sa a odhodlal sa vstúpiť do tých dverí. No ale aby sme agóniu viac nepreťahovali, Garnerka mala asi najmenej textu v živote, Cranstona som mohol jebať a celé je to tak natočené, že kľudne môžte vidieť začiatok a koniec, stred prespať a o nič neprídete. 1 z 5 ()

SatyR.film 

všetky recenzie používateľa

Stroskotanec vo vlastnom dome, či vlastne garáži. Má čo chce. Nádhernú ženu na ktorú žiarli viac než je normálne, veď keď sa vidí v zrkadle tak aj musí, až mu jedného dňa z toho prepne a začne žiť inkognito samotársky voyersky. Samota bez povinností spôsobuje veľa voľného času, a vtedy má človek viac možnosti rozmýšľať a takto plynie aj celý film. Nekonečné úvahy, monológy, varianty čo sa môže stať, špehovanie a nepodarený záver, to všetko vás v tomto snímku čaká. Za pozretie stoji, no nie je pre každého. 3* ()

Reklama

-OverLord- 

všetky recenzie používateľa

Skvělý Cranston v originálním dramatu, ve kterém se toho sice moc neděje, ale úvahy a pocity hlavního hrdiny vytváří příjemně zvláštní atmosféru, která diváka obklopí a donutí ho i samotného trochu zapřemýšlet. Dlouho se mi nestalo, že bych tak napjatě čekal, jak to celé vůbec dopadne. Třešničkou na dortu je pak úžasně zvolený humor. Konec potěšil, nicméně mohl být aspoň o minutu delší, protože se z toho mohl vyklubat příjemný doják... nebo taky ne. ()

venison 

všetky recenzie používateľa

Velmi originální oneman show. Drama o člověku, který má v životě všechno a přesto se v něm necítí komfortně. Námět je naprosto top, ale zpracování má pár hluchých míst, kdy jsem kapku ztrácela pozornost. Možná by tomu slušela o 20 minut kratší stopáž. Zas na druhou stranu závěr je na můj vkus příliš otevřený. Myslím, že by tomu slušelo ukázat ještě kousek navíc. Super HBO počin s výborným Bryanem Cranstonem. ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Koho to alespoň jednou nepadalo, vypadnout z toho životního kolotoče, který se řítí takovou rychlostí, že rozmazanou šmouhu začíná připomínat nejen to nedůležité na obzoru, ale vlastně celý život. Prostě se sebrat, vystoupit a stoupnout si stranou a dívat. Jak jsem žil a jak by šel život dál, beze mně. Originální námět, pozvolna plynoucí příběh se zvláštní, velmi podmanivou atmosférou a k tomu herecký koncert Bryna Cranstona, díky němuž jsem do poslední minuty napjatě čekal, jak to vlastně dopadne. No, svým způsobem jsem se vlastně nedočkal, ale aspoň si mohu dosadit vlastní konec. A třeba pokaždé jiný. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Kalifornii a trvalo iba 20 dní. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama