Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie (Eddie Murphy) a Phil (Jeff Garlin) sú natoľko pohltení svojou prácou v prestížnej reklamnej agentúre, že sa nevedomky pripravujú o všetky rodičovské radosti. Potom čo prepadne ich reklamná kampaň na cereálie s príchuťou zeleniny, sú obaja prepustení, čo okrem iného znamená, že už si nebudú môcť dovoliť drahú starostlivosť o svoje deti v exkluzívnej Chapman Academy. Tá je vedená prísnou slečnou Gwyneth Harridan (Anjelica Huston). Po bezvýslednej snahe o nájdenie zamestnania, dostane Charlie šialený nápad. Pokiaľ sa s Philom dokážu starať o dve deti, prečo by ich nezvládli rovno desať? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (162)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Afro-americkej hollywoodskej hviezde Eddiemu Murphymu som nikdy nedokázal prísť na chuť. Nepáčil sa mi na začiatku svojej kariéry v úlohe ukecaného "Policajta v Beverly Hills", ani neskôr ako "Dr.Dolittle", čo rozumie reči zvierat. Neohúril ma ani svojimi prevlekmi v "Zamilovanom profesorovi" a "Norbitovi". Ako "Upír v Brookline" alebo "Svätý muž" bol doslova trápny. No a ako dopadol jeho pokus o rodinnú komédiu, v ktorej sa stará o hŕbu malých detí v predškolskom veku? Opäť to nie je žiadna sláva, ale aspoň som to bez väčších problémov dopozeral až do konca. To sa mi pri filmoch s Eddiem Murphym stáva len zriedka kedy. ** ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Eddie Murphy a jeho zábavnosť ide dolu vodu a to pekných pár rokov, tento film je veľmi slabulinký až nudný, a hneď poviem že Zlatý "mnohými zavrhovaný" Policajt zo škôlky, ale čo už s podobných námetov už nastáva minimálne u mňa prejedenosť a hlavne keď sa podobnosťou scénky len dookola opakujú. Najlepší bol aj keď na malom priestore hrajúci Steve Zahn ako fanatik od Star Treku. ║Rozpočet $60miliónovTržby USA $104,297,061Tržby Celosvetovo $164,433,867║ na detskú škôlku tam bol teda blahodárny rozpočet, že by tam bolo použitých moc špeciálnych trikov ()

Reklama

zdeny99 

všetky recenzie používateľa

Parádní oddechová komedie s Eddiem Murphym a Jeffem Garlinem, coby učiteli v soukromé mateřské školce. Roli učitelů zvládají líp než kdejaká ženská a dokazují, že tyto genderové předsudky jsou absolutně mylné. Proti nim stojí pouze byrokracie a protivná, konzervativní, zato rajcovní sexy milfka Anjelica Houston. [11309. hodnocení, 149. komentář, 54%] ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Uff, prekvapivo skvelé. Síce to zďaleka nedosahuje kvalitu Eddieho filmov z 80s, ale za posledných 15 rokov to patrí určite k jeho najlepším kúskom. Bohužiaľ nevyhol sa pár prdiacim scénam, ale našťastie je ich málo. Na druhej strane tu máme mnoho odkazov (Star Trek, Star Wars, comicsy), skvelých hercov, pár dobrých gagov, akurátnu minutáž a príjemnú atmosféru. No a Eddieho. ()

bouchy 

všetky recenzie používateľa

Co asi čekat od rodinné komedie (tudíž komedie, ke které se sesedne celá rodina od prcků až po prarodiče)? Já jsem bláznivou školku zapínal v osm večer utahaný po celém dni, kdy se mi už nechtělo přemýšlet a žít celkově a... a bavil jsem se. Bez mučení přiznávám, že jsem se bavil. Děcko, které je ochotné chodit k Eddiemu domů jen za dolar, další prcek, o kterém by se na první pohled řeklo, že je retardovaný, ale on je to prostě jen čtyřletý milovník Star Treku a s každým se dorozumívá klingonsky... no proč ne :)). ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (6)

  • Eddie Murphy zde hraje postavu jménem Charlie. Zajímavé je, že Eddie má bratra Charlieho. Tvůrci však uvedli, že jde o shodu okolností. (SONY_)
  • V závěrečných titulcích se objeví vzpomínka na producenta a herce Jacka Brodskyho, který zemřel v roce 2003. (SONY_)

Súvisiace novinky

Indické plány M. Douglase

Indické plány M. Douglase

25.01.2005

Michael Douglas se dal slyšet, že se hodlá podílet na produkci filmu RACING THE MONSOON, natočeném výhradně v prostředí Indie. Sám si chce v dobrodružném snímku samozřejmě také zahrát. Douglas… (viac)

Reklama

Reklama