Reklama

Reklama

Muž na pravom mieste

  • Česko Muž na pravém místě (viac)
Trailer 1

Dane Jensen (Gerard Butler) pracuje v prestížnej chicagskej personálnej agentúre Blackridge Recruiting agency ako lovec mozgov a vyhľadáva špičkových inžinierov a pracovníkov na vrcholové technické pozície. Jeho šéf Ed Blackridge (Willem Dafoe) sa chystá do dôchodku a hľadá svojho nástupcu. Bude to Dane, alebo jeho ambiciózna rivalka Lynn Vogelová (Alison Brieová)? Obaja po prestížnej manažérskej pozícii veľmi túžia. Stane sa však niečo nečakané a Danovmu desaťročnému synovi Ryanovi (Max Jenkins) diagnostikujú leukémiu. Dane sa musí rozhodnúť, či sa bude venovať výlučne rodine, ktorá ho teraz potrebuje viac než kedykoľvek predtým, alebo bude kráčať za svojím profesijným snom a bojovať o uvoľnené miesto riaditeľa, čo mu však pohltí všetok rodinný život. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (30)

Orthank 

všetky recenzie používateľa

Trochu nerozumiem, z akého dôvodu má tento snimok tak nízke hodnotenie. Okrem skratkokovitého a priamočiarého záverečného ponaučenia, ktoré je však viac než pravdivé, tomuto dielu nič nechýba. Áno, možno to chcelo viac dramaturgicky vyždímať a režisérsky predať, ale inak naozaj nerozumiem. Pravdepodobne je problém niekde na druhej strane, ktorá častokrát chápe až vtedy, keď sa v pozretom filme nejakým spôsobom spozná alebo aspoň dokáže identifikovať niektoré životné situácie. Viem, nie je to nutné pravidlo, ale v prípade Muža na pravom mieste, to má niečo do seba. Možno vzhľadom na tému a hlavného predstaviteľa to celé vyzerá až príliš komerčne. Neviem. Každopádne, za mňa dosť pozoruhodný zážitok, ktorému by dozaista pristal celkovo viac artovejší feeling. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Možno keby vznikol tento film o 10 rokov skôr, bol by oveľa viac pozoruhodný. Avšak filmov o deťoch trpiacich na leukémiu (alebo iné vážne choroby) a ich obetavých utrápených rodičoch, je už v posledných rokoch pomerne dosť. A tak nie je A Family Man ničím výnimočným. Dejová línia úplný štandard, akurát Danova zaujímavá práca a Ryanova záľuba v architektúre bolo takým príjemným osviežením. Najviac z celého filmu ma bavili práve tie prechádzky po meste a hľadanie budov s príbehom. Ale inak to bolo viacmenej priemerné, hoci záver bol už o kus lepší. ()

Reklama

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

Úplně na rovinu, jediný co si o tom myslím, že to je bezbřehá, bohapustá sračka, o rádoby polepšným idiotovi. Gerard tímto u mě klesnul o jednu příčku, čímžto se zavrtává mezi herecký um Rákosníčka a nadrženou prdelí. Mimochodem, Gerard v tom muži na pravým místě fakt vypadá jako kyselá prdel. Trochu mě toto hodnocení mrzí, ale jinak to fakt nešlo. ()

subic 

všetky recenzie používateľa

Konec dobrý, všechno dobré. Je to takový ne moc náročný spíš televizní film. Gerard tu hraje náboráře pracovních sil, by se dalo říct, a je tu právě vyřčeno pár důležitých věcí spojených s fungováním obchodního zástupce, který dělá jen za provize, jede tu svou produkci z měsíce na měsíc. Kdo to nezažil, nepochopí. A jako takový má samozřejmě celkem málo času na rodinu a právě v ní se začne něco dít. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ako sa z kariérneho hovada stal starostlivý rodinný typ pri využití najťažšej filmovej témy - detskej rakoviny. Našťastie sa nešlo až za hranu, prvým plánom sa nestalo diváka dostať do sĺz z utrpenia, ale scenár si zachoval svoju tvár. Film určite nemá nudnú chvíľku a prináša milé posolstvo, že aj dobrým sa byť vypláca, hoci to vždy má svoju cenu. Inak na obsadenie až prekvapivo zabudnutý film. ()

Galéria (66)

Reklama

Reklama