Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa dvaja kamaráti vyberú doručiť poštovú zásielku na chatu pri jazere v lesoch zistia, že ich zákazníčka nie je doma. Okolo chaty sa však odohrávajú zvláštne udalosti a všetko nasvedčuje tomu, že sa z miesta len tak nedostanú a blížiaca sa noc bude zrejme ich poslednou. (Marceloo)

Recenzie (26)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Snímek „Tonight She Comes“ je hodně překombinovaný, o tom žádná, ale musí se mu nechat, že ta překombinovanost vytváří něco, co mě zaujalo. Matt Stuertz se snažil o to, aby byl jeho horor jiný, aby se skutečně a snažil vyděsit, aby byl nekonformní, aby trochu vyčníval. Podle mě se mu to povedlo a já jsem docela mile překvapený z toho, co natočil. Nesedne to každému, ale je to zajímavá zkušenost. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

A to bolo čo? Pointa asi uletela komínom, alebo som ju len skrátka nepochopil? Tvrdiť, že tento snímok má nejaký zmysluplný dej by bolo teda riadne prehnané - žiadny logicky základ, čo by mal hlavu aj pätu, žiadne mystérium, žiadne postupné budovanie atmosféry... len kopa halabala žvatlanín a amatérskych (ale našťastie aspoň sympatických) hercov, ktorých asi zobrali na blind niekde na ulici. A k tomu ešte tie ich smiešne dialógy. No som prekvapený technickou stránkou filmu, tá nebola vôbec zlá, hlavne čo sa týka kamery. Tiež sa tu našlo zopár "freaky" uletených nápadov ako napr. ten s tampónom, úchylákom alebo ten s holou vraždiacou ženskou, pričom sa tu krvou nešetrilo. Škoda, že to nemalo nejaký zmysluplný základ, len na jednotlivých útržkoch sa vyžiť nedá. Podpriemer. 40/100 ()

Reklama

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Budem tentokrát štedrý a udelím tomu štvorku, kým sa to tu začne hemžiť odpadmi. Ale nie preto, že by si ju tento horor zaslúžil. Skôr preto, lebo niečo tak súčasne stupídne, komické a nechutné sa nevidí každý deň. Jeden z tých filmov, ktorý je tak zlý, až je dobrý. So slasherom to nemá vôbec nič spoločné. Hlavní hrdinovia bojujú o prežitie na chate spolu s rodinkou zaostalých zálesákov, pretože ich prenasleduje jedna skrvavená démonická mrcha, ktorú treba zastaviť pomocou rituálu. No ešte som nevidel, aby ženská vytiahla vložku, vyžmýkala ju do kalicha, potom do neho ešte nechala tiecť krv z piče, a keď sa krv všetkých zúčastnených zmiešala, tak sa musela poctivo vypiť, dokonca aj z tou vložkou. Alebo pannu trebalo odblaniť, no poštár bol očividne ešte panic, tak vydržal 6 sekúnd. Do toho každú chvíľu nejaká hláška, ktorá mi vyčarovala úsmev. Krv sa len tak liala, no z hereckých výkonov a dementných scénok ostával pomaly až rozum stáť. A charaktery postáv? No okrem zaostalej rodinky tam samozrejme musela byť nadržaná opitá negrica, či neustále onanujúci úchylák. Bolo tam toho strašne veľa, a ja som len neveriacky sledoval, či toto režisér myslí vážne. Asi to nemyslel ako poctu Evil Dead. Určite si na tento film budem ešte dlho pamätať. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Keď sa dvaja kamaráti vyberú doručiť poštovú zásielku na chatu u jazera v lesoch, zistia, že ich zákazníčka nie je doma. Okolo chaty sa však odohrávajú zvláštne udalosti a všetko nasvedčuje tomu, že sa z tohto miesta len tak nedostanú a blížiaca sa noc bude zrejme ich poslednou. - Niečo takéto sa na hororovej scéne len tak nevidí. V podstate je to absolútny chaos bez štipky logiky, ale nesmierne tomu pomáha to, že sa neustále niečo deje, takže to svižne odsýpa a je to plné hororovej akcie. Je tu viacero nechutností, dialógy sú zábavné, je tu jedna fajnová gore scéna, šialené postavy a všetkému pomáha perfektná hudba od pána Wojciecha Golczewskiho. Prostredie odlahlej chaty u jazera je pre horor už desiatky rokov to najlepšie, odkaz na Friday the 13th sa vydaril a celkovo mám z toho pocit spokojnosti, ktorý kazí len to, že tá amatérskosť je miestami až príliš očividná. ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Dementní film, co dodat. Nemám teď vůbec čas čumět na bednu, protože se pořád něco děje, mám skoro výčitky z toho, že jsem už pár týdnů nic nenapsal do komentářů, no a když se tedy odhodlám a vyšaším si dvě volné hoďky na projekci, padne mi do rukou zrovna tahle nudná amatérská zhovadilost - to je snad naschvál. Film, který vymyslel i režíroval dement, film který ruční kamerou filmoval dement, film o dementech, film ve kterém hrajou dementi, film určený dementům. A navíc už vlastně ani nevím, o čem to bylo. Ale vím, že bych moc rád viděl celý štáb i všechny herce naražené na kůly, hoďka dvacet mýho života v hajzlu. Vlastně ba ne, sotva hoďka, proklikával jsem. Hvězda za scénu s tampónem. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama