Reklama

Reklama

Sežráni zaživa

(festivalový názov)
  • USA Eaten Alive (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Zchátralý hotýlek na turisticky atraktivním místě se během jednoho večera změní ve vražednou spirálu, kterou rovným dílem pohání krokodýl v nedalekém močálu a šílený válečný veterán, toho času vedoucí hotýlku. (5150)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (56)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Další klenot z Video Nasty.Nechápu tak nízké hodnocení.Vždyť je to CRAZY.Hlavní psychouš je skvěle zahranej a najde se tu i pár dalších ulítlejch postav.Navíc nápad s domácím mazlíčkem v podobě krokodýla mi přišel geniální.A jestli někdo namítá něco proti vzhledu krokodýla tak ať se koukne na rok vzniku.Jinak vše zde pěkně a obsáhle popsal uživatel Flipnic.A já s ním souhlasím ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

☠ Video Nasties, The Complete 72 Banned Titles List 29/72☠. Na video nasty (v zozname určite iba vďaka násiliu na ženách) ide o slušnú dávku hixploitationu. Tobe Hooper ako vyšitý, spoznal som jeho štýl a to som akosi prehľiadol jeho meno v titulkoch.. Podobnosť s Texas chainsaw massacre je tu viac než viditeľná. Samozrejme nejde o kopírku sám seba ale v tom istom duchu zapadnutého kraja to preteká rovnako . Eaten Alive je netradičná zmes buranského hororu a Eco hororu s vraždiacim Krokodílom v ktorom sa nám predstaví mladý Robert Englung (hral napríklad Freddyho Kruegera). takmer som ho nespoznal. Vrážd je tu pomerne dosť. Sú extrémne násilné a krvavé. Sexuálne deviačný starík ktorý vlastní starý motel na kraji zapadnutého mestečka sa na prvý pohľad nezdá. S radosťou privíta každého cudzinca ktorý "prechádza iba okolo" aby sa na ňom vyšantil s pomerne zaujímavou zbraňou. A to kosou. Samozrejme ani ľudožravý Krokodíl nezostane hladný. Celkom prekvapenie. ()

Reklama

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Ne ne, tady mě Hooper vůbec neoslovil. S tímto kouskem dává tak trochu vzpomenout na jeho slavný předešlý debut, a to hlavně naprosto šílenou atmosférou a paranoiou, ale nechce jenom kopírovat svoje zboží, proto jde ještě dál. Slušná porce nahotinek, Robert Englund nadrbanej jako stepní koza, trocha gore a hlavně věčně hladovej krokodýl z gumy či polystyrénu(?). Všechno to zní hezky, kor když si připočtete maniakálního veterána s nabroušenou kosou, ale ve skutečnosti je to hlavně nuda. Až na dvě povedené scény a trochu napínavější konec to nemá nic, co by dnešního zkušeného diváka zaujalo, nebo dokonce odrovnalo! Hodně se tu řve a kecá, za to málo seká! Panoptikum mě bavilo víc. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Dôkaz, že TEXASKÝ MASAKER nebol iba náhoda. Tobe Hooper opäť vie poštekliť nervy a u niekoho aj žalúdok a vzpriamene kráča až do pre niekoho neznesiteľne vygradovaných záverečných minút. Nieje to TEXASKÝ MASAKER, ale akosi podvedome cítite, že je to vlastne o tom istom. Rázne a ostré. P.S. To decko si vo filme fakt ´´užilo´´ - a to nemyslím len ako filmová postava. ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Laciné - působilo to na mě jako něco od Eda Wooda - rudě nasvícené a nepříjemné sleazy béčko s ozvuky Psycha, odehrávající se ve dvou barácích (bordel a motel v bažině s krokodýlem) a zabydlené hooperovskými úchylnými burany.  Přivedl mě na něj Tarantino, který mu věnoval celou jednu kapitolu ve svém Cinema Speculation, ale nepřišel jsem mu na chuť. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (4)

  • Volně založeno na příběhu o Joe Ballovi (známém také jako modrovous z jižního texasu nebo krokodýlí muž). (Chatterer)

Reklama

Reklama