Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turnaj dvaatřiceti mužů kategorie lehké váhy pocházejících ze všech možných koutů světa, kteří se utkávají, aby zabojovali o jediné – WWE Cruiserweight Championship. (TheSpearCZ)

Recenzie (3)

GTS_PUNK 

všetky recenzie používateľa

WWE poprvýkrát v histórii zorganizovala turnaj, do ktorého zaradila wrestlerov z nezávislej scény celého sveta... teda takmer celého. 32 vybraných uchádzačov zápasilo desať týždňov o to, kto sa stane vôbec prvým víťazom tohto podujatia. Bolo pozoruhodné sledovať ako dokázala WWE vytvoriť pod svojou značkou lepší produkt s nezávislými wrestlermi, než so svojimi vlastnými a tak divákovi tento turnaj ponúkol niekoľko päťhviezdičkových zápasov. Za zmienku stoja určite súboje medzi tag teamovými partnermi Johnnym Garganom a Tommasom Ciampom či zápas Kotu Ibushiho proti Cedricovi Alexandrovi. A aj keď víťaz nakoniec mohol byť len jeden, treba zatlieskať všetkým 32 wrestlerom za heroické a skvelé výkony v ringu. Vidieť nové, ale aj staré známe tváre z nezávislej scény bolo fajn. Veľmi ma zaujal netradičný zápasnícky štýl Jacka Gallaghera a potešilo ma, že sa CWC zúčastnil aj nemecký wrestler Da Mack, ktorého mohlo publikum vidieť trikrát zápasiť aj v Prahe. Dvakrát som mal to šťastie aj ja. WWE Cruiserweight Classic je iba ďalším dôkazom toho, že príchod WWE Network a pomalé preberanie spoločnosti Triple H-om, smerujú k lepším zajtrajškom pre túto spoločnosť. Ako bolo vidieť, celosvetovo tento turnaj oslovil masy a je ďalším signálom toho, že uberanie sa týmto smerom je správne. Tlieskam, CWC je zmena a vítaná. ()

drake31 

všetky recenzie používateľa

Je len ťažko opísateľné to čo sa tu všetko odohráva bez toho aby som chrlil slová ako: fantastické, úžasné, spektakulárne, nádherné, a epické. Každý zápas vyšperkovaný dokonalými výkonmi. Príbehy ktoré sú odrozprávané v ringu, bez toho aby bola potreba ďalších slov mimo neho. Sledovať 32 talentov so širokého sveta bojovať až do úplného vypätia síl, pretože každý chce dosiahnuť vytúženej trofeje. Dvaja skvelý komentátori, ktorý nám menej znalým opisujú čo sa deje. CWC je programom ktorý si užije aj ten najväčší wrestlingový fajnšmeker a je ukážkou toho o čom wrestling naozaj je, aj keď je všetko dopredu predurčené. Tlieskam WWE za to čo nám bolo ponúknuté, a dúfam že budúci rok o takomto čase budem môcť sledovať niekoho ďalšieho pozdvihnúť trofej pre toho najlepšieho wrestlera v cruiserwight divízii. ()

Reklama

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Oficiální skladbou turnaje je píseň „Take a Stand“ od CFO$. (TheSpearCZ)

Reklama

Reklama