Reklama

Reklama

Je takmer nemožné nájsť dvoch tak odlišných hrdinov, ako sú legendárny superšpión Lance Sterling  a geniálny vynálezca Walter Becket. Agent Lance je kultivovaný, elegantný, nonšalantný, skrátka dokonalý za každých okolností. Naproti tomu Walter… taký nie je. On je prosto geniálny. Náročnú Univerzitu doštudoval v pätnástich rokoch, a práve teraz pracuje na tajných výskumných projektoch pre ešte tajnejšiu vládnu službu. To, že sa títo dvaja dajú dokopy, si nedokázali predstaviť  ani najväčší zločinci. Spojila ich spoločná úloha. Musia  zachrániť celý svet pred Kellerom Killianom,  zlosynom  číslo 1. Walter je vynálezcom biodynamického obleku , ktorý  špiónom zabezpečí dokonalé maskovanie. Alebo skôr prevtelenie. A tak sa vďaka tomuto vynálezu Lance premení na statočného, divokého, majestátneho a dokonale nenápadného tvora… holuba. Nečakané, ale v postate fantastické. Holuby sú všade, nikto si ich veľmi nevšíma a vedia lietať. Od tej chvíle musia Walter a Lance spolupracovať v dokonalej harmónii, ako zohraný team, inak sa celý svet ocitne v smrteľnom nebezpečenstve. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (14)

Trailer 4

Recenzie (133)

Apanatschi 

všetky recenzie používateľa

Pre decká je tam kooopec zábavy a krásne posolstvo o sile nenásilia, priateľstva a tímovej spolupráce. Pre dospeláka typu ja – zase kooopec odkazov na akčné špionážne filmy – obzvlášť ak máte práve za sebou maratón Mission 1-6, zopár bondoviek, Bad Boys 1+3 a posledných Spidermanov. Tom Holland a Will Smith sú zábavní „k nezaplacení“ - odporúčam zhliadnuť v origináli – ak sa len trochu dá. :-) ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Upútavky ma veľmi neupútali, ale samotný film zabavil omnoho viac než som čakal. Fungovalo to výborne vlastne na všetkých úrovniach - od špiónskej macho akcie v úvode cez humory s holubmi až po explozívne finále s tonou gadgetov. Dobrý príbeh so slušne predaným morálnym posolstvom (hoci odkaz “nezabíjajme ľudí, lebo nám to ich priatelia budú chcieť vrátiť” je skôr pre vlády ako pre cieľového diváka). Zábavné postavy, kopa vtipných situácii (a len málo z nich vyslovene infantilným spôsobom), ten film jednoducho šlape. Nečakané a o to príjemnejšie prekvapenie. 8-/10 ()

Reklama

666Carnage 

všetky recenzie používateľa

Pěkná animace a dost zajímavý příběh, který bavil a měl i super nápady. Příjemná špionážní jednohubka s holubama co Vás přinutí se smát. Já koukal v originále kde si hlavní hlasy střihl Will Smith a Tom Holland což taky bylo fajn. Ta hoďka a půl Vás nezabije protože uteče velice rychle a díky akci, která je tam skoro furt se opravdu nudit nebudete. 75% ()

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

S nechybějící akcí i vtipem hezky splácaný animovaný film, který bohužel už trošku dospělejší divák až moc dobře dokáže předem odhadnout a mimo ústřední zápletku, představenou už v traileru, nemá příliš o co stát. Animáky pořád žeru, jen se ten výběr neotřelelých zástupců už dost sužuje. [viděno na HBO GO 2.11.2020] ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Niečo tomu chýbalo, ale nakoniec sa to dostalo na silný nadpriemer. A to je dnes pri animákoch dosť vzácne. Postavy by nám mohli niekoho pripomínať, asi divákov neprekvapí, že boli v origináli nahovorené Willom Smithom a Tomom Hollandom, pretože ich vzhľad a grimasy tomu zodpovedajú. Scenár sa radšej sústredí na zábavu pre deti, nenápadných či sarkastických vtipov pre dospelých je tu len zopár. Vzhľadom k veľkému počtu postáv a celkom svižnej akcii nie je rozprávka vhodná pre tých najmenších. Spies in Disguise sa hodí pre trochu staršie deti, pretože film je dosť nabitý akciou a malým divákom orientáciu veľmi neuľahčuje, navyše možno nechcete vysvetľovať svojim ratolestiam, čo je to kloaka. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (6)

  • Hotelový rezort v Mexiku, ktorý sa vo filme objaví, je reálnou destináciou a tento plážový komplex nájdete pod názvom Blue Bay Hotel and Resort Grand Esmeralda. Rovnako ako vo filme, tak aj v skutočnosti sa nachádza v mexickom Playa del Carmen. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama