Reklama

Reklama

Je takmer nemožné nájsť dvoch tak odlišných hrdinov, ako sú legendárny superšpión Lance Sterling  a geniálny vynálezca Walter Becket. Agent Lance je kultivovaný, elegantný, nonšalantný, skrátka dokonalý za každých okolností. Naproti tomu Walter… taký nie je. On je prosto geniálny. Náročnú Univerzitu doštudoval v pätnástich rokoch, a práve teraz pracuje na tajných výskumných projektoch pre ešte tajnejšiu vládnu službu. To, že sa títo dvaja dajú dokopy, si nedokázali predstaviť  ani najväčší zločinci. Spojila ich spoločná úloha. Musia  zachrániť celý svet pred Kellerom Killianom,  zlosynom  číslo 1. Walter je vynálezcom biodynamického obleku , ktorý  špiónom zabezpečí dokonalé maskovanie. Alebo skôr prevtelenie. A tak sa vďaka tomuto vynálezu Lance premení na statočného, divokého, majestátneho a dokonale nenápadného tvora… holuba. Nečakané, ale v postate fantastické. Holuby sú všade, nikto si ich veľmi nevšíma a vedia lietať. Od tej chvíle musia Walter a Lance spolupracovať v dokonalej harmónii, ako zohraný team, inak sa celý svet ocitne v smrteľnom nebezpečenstve. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (14)

Trailer 5

Recenzie (133)

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Tenhle animák není pro nikoho film o nameděném kokotovi co se za celý film změní pouze v tom, že místo, aby zabíjel bude lidi zatýkat a jeho potrhlém vědátorském kámoši. Čekal jsem, že po proměně se to zlepší bohužel tu režiséři nezvládli a zmohli se pouze na holuba co všechno žere (kde to jen bylo , že by Odvážná Vaina akorát tam to byl kohout) . Záporák je úplná kopírka toho z Legendární Party https://www.csfd.cz/film/291473-legendarni-parta/komentare/ jen má železnou ruku (docela mě překvapuje, že to nikdo nepostřehl) a jsou zde zhruba 2 vtipy. Závěr to trochu zachraňuje jelikož je to tak barevné a kýčovité až to bolí proto to je asi v červeném jelikož malé děti si ustříkly. 40 procent ()

PEZ 

všetky recenzie používateľa

Posledný animovaný film Blue Sky Studios, ktorý majú na konte také pecky ako Ice Age sériu, či Rio sériu. Je škoda, že Walt Disney Studios sa po odkúpení 20th Century Fox rozhodlo vo februári 2021 kompletne ukončiť činnosť tohto štúdia k aprílu 2021. Stane sa tak 34 rokov po jeho založení. Je to fakt smutné, lebo mali na konte veľmi slušné animáky a tento posledný to len dokazuje. Priznám sa, už dlho som sa nebavil tak dobre pri animáku. Ma to neskutočný spád, perfektné nápady, dobré akčné scény, fakt veľa vydarených vtipov a ešte aj narážky na klasiky typu James Bond. Za mňa ozaj spokojnosť, vskutku vydarený animák. 8/10 ()

Reklama

Apanatschi 

všetky recenzie používateľa

Pre decká je tam kooopec zábavy a krásne posolstvo o sile nenásilia, priateľstva a tímovej spolupráce. Pre dospeláka typu ja – zase kooopec odkazov na akčné špionážne filmy – obzvlášť ak máte práve za sebou maratón Mission 1-6, zopár bondoviek, Bad Boys 1+3 a posledných Spidermanov. Tom Holland a Will Smith sú zábavní „k nezaplacení“ - odporúčam zhliadnuť v origináli – ak sa len trochu dá. :-) ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Spies In Disguise" uzatvára pre mňa tento rok kino návštevy. A hoci som mal občas nepríjemné momentky v kine, tak dnes to bol skutočne des. Myslím si, že rodičia by nemali odkladať svoje deti do kina a robiť si čo chcú, lebo potom skončím okopávaný odzadu počas celého filmu a vyzeralo to, že chalana to dokonca baví, keď sa rozčuľujem. A očividne neprestával dráždiť. To len tak na úvod. Ako teda dopadol film? Myslím si, že Blue Sky priniesli skutočne dobrú akčnú komédiu. Aj keď ten humor je asi najslabším elementom filmu. Prečo? Lebo občas mám pocit, že sa rozhodli využiť všetky prvoplánové možnosti na to, čo môžeme urobiť s agentom, z ktorého sa stane holub. Nebudem to komentovať inak než skonštatovaním, že scénky v Mexiku boli miestami až nechutné. Nemôžem povedať, že by ma niektoré nepobavili, no aj tak som mal pocit, že miestami išli tvorcovia trošku za čiaru. No na druhú stranu si myslím, že ostatné zvládli tvorcovia celkom dobre. Páčia sa mi naši hlavní hrdinovia. Zloduch je podľa mňa vynikajúci. Akcia je kreatívna a vtipná. A čo sa príbehu a jeho myšlienky týka, funguje celkom dobre. Lance Sterling je podľa mňa paródiou na Jamesa Bonda. So všetkými kvalitnými zbraňami a do akcie ide vždy ako veľký sólista. A misiu vždy zvládne elegantne a nepriateľov zlikviduje. A s ohňom bojuje zo zásady ohňom. No film podľa mňa veľmi dobre ukáže, že niekedy je treba nájsť iné riešenie. Lebo požiar bude len silnejší. Dobrý odkaz pre deti a myslím si, že aj pre dospelých. Animácie sú schopné, film má dostatok energie a sledovanie som si užil. Takže ak chcete dobrý animovaný film s veľkým množstvom výbuchov a špeciálnych efektov, toto vás pobaví. Ja som spokojný. A teším sa do kina v roku 2020. Hodnotenie: B ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Niečo tomu chýbalo, ale nakoniec sa to dostalo na silný nadpriemer. A to je dnes pri animákoch dosť vzácne. Postavy by nám mohli niekoho pripomínať, asi divákov neprekvapí, že boli v origináli nahovorené Willom Smithom a Tomom Hollandom, pretože ich vzhľad a grimasy tomu zodpovedajú. Scenár sa radšej sústredí na zábavu pre deti, nenápadných či sarkastických vtipov pre dospelých je tu len zopár. Vzhľadom k veľkému počtu postáv a celkom svižnej akcii nie je rozprávka vhodná pre tých najmenších. Spies in Disguise sa hodí pre trochu staršie deti, pretože film je dosť nabitý akciou a malým divákom orientáciu veľmi neuľahčuje, navyše možno nechcete vysvetľovať svojim ratolestiam, čo je to kloaka. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (6)

  • První animovaný film společnosti Chernin Entertainment. (ČSFD)
  • Okrem filmových štúdií v Los Angeles pracovali filmári aj v meste Greenwich v štáte Connecticut, v Chicagu a v autrálskom meste Sydney. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama