Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy Kelsonová (Sandra Bullock) je právnička a environmentálna aktivistka z New Yorku. Čas trávi poskytovaním právneho poradenstva na jednej z mestských kliník a organizovaním protestov proti ničeniu miestnych pamiatok. George Wade (Hugh Grant) je nezrelý, záletnícky realitný agent a boháč, ktorý sa pri práci rád spolieha na druhých. Pri náhodnom stretnutí ponúkne George Lucy pozíciu svojej osobnej právnej poradkyne - a zároveň jej sľúbi, že ak bude preňho pracovať, komunitné centrum, ktoré plánuje zbúrať, nezbúra. Ibaže... (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (11)

  • Dům, ve kterém žije Georgeův bratr, je ve skutečnosti jedním z domů Donalda Trumpa. Trump produkci zapůjčil svůj domov ve Westchesteru a natočil k filmu cameo, kde hraje sám sebe. (veronikajel)
  • Budova, kterou se postava Sandry Bullock a jejích dvou společníků na začátku filmu snažila zachránit, byla kdysi divadlem a nyní je kostelem, který se nachází na 175 St. a Broadway v NYC. Budova byla také použita k natáčení scény indického paláce ve filmu Guru (2002). (veronikajel)
  • Scény pro film byly natočeny na stadionu Shea 9. května 2002. O přestávce utkání Giants vs. Mets byl dav natáčen, jak vykřikuje. Hugh Grant a Sandra Bullock se zúčastnili utkání a po zápase natočili scénu s Mikem Piazzou z Mets. (veronikajel)
  • Během dopravní zácpy a scény s přívěsem je jeden z mužů v kamionu Poland Springs skutečným švagrem Sandry Bullock. (veronikajel)
  • Lucy (Sandra Bullock) si objedná čínské jídlo od „pana Wonga“. Ve filmu Zatímco jsi spal (1995) postava Sandry Bullock, také jménem Lucy, říká: „Objednáte si chow mein v hodnotě 10 dolarů od pana Wonga, přinesou vám ho až ke dveřím.“ (veronikajel)
  • Komunitní centrum na Coney Islandu je ve skutečnosti budova Childs Restaurant Building, která měla být pouhý měsíc po uvedení filmu zbourána. K tomu však nedošlo, jelikož Komise pro ochranu památek města New York označila budovu za památku. (veronikajel)

Reklama

Reklama