Reklama

Reklama

Virus

  • Taliansko Inferno dei morti viventi (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Po chemickém úniku v továrně Hope Centre ve státu Papua Nova Quinea (společnost zaměřená na výživu lidí z rozvojových zemí 3. světa) se změní její zaměstnanci na masem se živící zombie. Komando složené ze čtyř mužů, které vede Mike London je posláno vyšetřit tuto událost. Jejich cesta je svede dohromady s televizním štábem pod vedením Lea. Oba týmy jdou za stejným cílem a tak se spojí. Brzy poznávají, že celá země je už pod kontrolou zombie. Jakou šanci mají naší hrdinové uprostřed nich, aby poslali okolnímu světu tuto zprávu? (brooklyn73)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (34)

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Neskutečný brak, který jednak vykrádá co se ze "zombie-tématu" dá a jednak vyrádá vše možné, co se dá a to naprosto nesmyslně. Příkladem může být kameraman se stejnou kamerou jako hrdinové "Cannibal Holocaustu". Ale to je jen okraj. Film má příšerný scénář, otřesné herecké výkony, přičemž se paradoxně bere hrozně vážně. Obsahuje spoustu debilních scén, které diváka akorát znechucují. Jasně vidíme, že tohle prostě Mattei nezvládl a neukočíroval. Osobně jsem se ztrácel chvílemi i v geografických polohách, kde se má film údajně odehrávat. Neustálé "fetišisticko - zoofilní" zobrazování zvířat jasně čerpá z kanibalských filmů, ale proč?! Proboha, akorát to diváka znechucuje, přivádí do rozpaků a nudí. Chápu, že záběry na zvěř v kanibalských filmech mají svá opodstatnění, aby dotvořili atmosféru. Ale tady?! Proč? Je to film o zombiích, ne o kanibalech nebo přirodovědný cestopis ... Dal bych jednu hvězdičku, ale druhou musím dát za závěr filmu, který docela za něco stojí a dva poslední goreefekty, které se opravdu povedly. (Jinak gore scén je zde spousta, ale jsou špatné a nevýrazně vyrobené ...). Jeden z naprosto nejhorších zombies filmů, co jsem kdy viděl ... Ještě horší než "Zombi 4:After Death ... ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Tento film je medzi horormi asi tak trápny ako je mezi sci-fi trápny A Sound Of Thunder (2005). Triky sú lacné až nijaké. Hrdinovia by tu mali byť členovia prepadové komando v monterkách, ktorý v úvodnej scéne proste vyvraždia nebezpečných teroristov, ktorý samozrejme nie sú vôbec nebezpečný. Tým chceli ukázať asi, aký sú drsný. No sú to úplný idioti, z ktorých maximálne iba jeden dokáže pochopiť, že zombíka môžeš zabiť iba strelou do hlavy. A z tohoto filmu vyplíva iba jedno. Keď chcete aby vás zombíci nechali na pokoji musíte sa správať ako úplný magor a sami sa im ponúkať aby sa do vás zahryzli. Vtedy sa maximálne budú po vás sápať a ne trhanie nejakého mäsa ani nepomyslia. Už fakt neviem čo znamenali tie spomalené prírodopisné zábery ako z nejakého dokumentárneho filmu, ale odštartoval to fakt nemožný záber z člna na odlietajúcich vtákov, na ktorom muselo kameramana tak mykať, že jeho pád do vody bol neodvratiteľný. Kultovka pre fanúšikov brakov a zlých filmov. ()

Reklama

Astaroth12 odpad!

všetky recenzie používateľa

Začiatočná scéna s krysou je najmenej 6 spôsobov ako by to vyznelo lepšie a nie takto debilne.Postavy vyzerali ako mechom udretý a ako keby hrali z donútenia.Dá sa povedať,ony ani nehrali len tam zavadzali.Z 80 rokov vyšlo veľa dobrých filmov ale tento to určite nieje.Totálne primitívny scénar,ktorý nemá čím prekvapiť.Ale najhoršie je to,že scény na seba nenadväzujú a tak sa stávalo,že som sa v príbehu strácal a tak to bolo aj veľmi zle zostrihané.Bolo vidieť nízky rozpočet ale takých filmov je veľa a vedia s ním narábať veľmi obozretne,čo tu určite nebolo. Vela scén tu bolo nedomyslených.Masky tiež neboli Bohvie čo.Tak toto pán režisér nezvládol a aspoň gore za niečo stálo. Ked režisér nemal nápad ako pokračovať,sotil tam prírodopisné scény.Jeden z najnudnejších a najdebilnejších zombie filmov aké som videl. ()

Goldbeater 

všetky recenzie používateľa

V principu těžko hodnotitelné. Úžasná ukázka tvůrčího neumětelství, které neskutečnou mírou baví. Bruno Mattei a Claudio Fragasso natočili trashového následovníka Úsvitu mrtvých, okopírovali přitom co mohli a poslepovali snímek z mnoha scén vypůjčených z dokumentů o domorodých kamenech na Nové Guinei. Hudba od Goblinů je z 90% vypůjčena právě z Úsvitu mrtvých. Scénář je chvílemi nesmyslný do směšné a takřka neúnosné míry. Herecké výkony jsou prkenné, ovšem zběsilé a divácky vděčné. Střih je přímo příšerný a návaznost jednotlivých scén, ba i dílčích záběrů, jako by chvílemi úplně chyběla (vtipné je si pak přečíst v závěrečných titulcích, že dva lidé měli při natáčení na starost kontinuitu). No zkrátka všechno špatně - přesto tak kouzelně špatně, až to člověka nutí do smíchu, případně do silného údivu. Vřele doporučuji nějaké kolektivní zhlédnutí s partou kamarádů, je na co se těšit! ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Hell of the Living Dead je nádhernou ukážkou osemdesiatkového talianskeho trashu, v ktorom jeho tvorcovia vsadili všetko na jednu kartu - na gore. Ide o ultranásilný zombie horor, v ktorom sa miestami objavujú aj aspekty typické pre talianske kanibalské filmy. Doménou je spomínané gore, ktorého sa tu divákovi dostane naozaj neúrekom, pričom so scenárom si Mattei s Fragassom evidentne moc nelámali hlavu. Štyria príslušníci špeciálnej jednotky, oblečení ako montéri si po celú dobu počínajú ako lobotomici, nuž a záber na stádo slonov, žijúcich vo voľnej prírode údajnej Papui-Novej Guinei je skutočnou pastvou pre oči každého jedinca, majúceho prírodovedné poznatky aspoň na úrovni základnej školy. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (3)

  • Film bol zakázaný v Západnom Nemecku. (Paldiny)

Reklama

Reklama