Reklama

Reklama

Aaron's Blood

Trailer

Obsahy(1)

Hemofíliou trpiaci chlapec je počas pobytu v nemocnici nakazený vampirizmom a zmeny v jeho správaní na seba nenechajú dlho čakať. Jeho vytrvalý otec (James Martinez) sa snaží tento stav zvrátiť a na vlastnú päsť pátra po pôvodcovi synovho nešťastia. (Karamanlis)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (3)

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Upírsky subžáner zažíva v posledných cca 10 rokoch stagnáciu a light horor Aaron's Blood na tom nič nezmení. Vampirizmom sužovaný chlapec je tu nerozumne odsunutý na vedľajšiu koľaj a po celú dobu hrá prím jeho fotrík, snažiaci sa odhaliť príčiny synovho prekliatia a nájsť naň liek. V samom závere sa síce dianie trochu zintenzívni, na vystúpenie z tieňa šedého filmového priemeru to však zďaleka nestačí. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Príbeh o otcovi, ktorý sa snaží zachrániť svojho syna. Ten sa totiž v nemocnici nainfikoval upírskou krvou. Kto však čaká hektolitre krvi a množstvo akcie, tak čaká márne. Keďže hororových prvkov je naozaj minimum, k vyššiemu hodnoteniu ma to nepustí. Ako dráma je to však celkom dobre sledovateľné, najmä vďaka solídnym hereckým výkonom. Vďaka krátkej stopáži a celkom dobrému príbehu to navyše nestihne ani veľmi nudiť. ()

Reklama

TKKMR 

všetky recenzie používateľa

Žiadna strašidelná atmosféra ani brutalita, ktorá by sa tu občas vyslovene žiadala, nič čo by na dlhšiu chvíľu dokázalo výraznejšie upútať moju pozornosť... občasné záblesky upírskeho hororu, jeden týpek putujúci z miesta na miesto a nadbytok nezaujímavého rečnenia, to je tak k Aaron's Blood všetko. ()

Reklama

Reklama