Reklama

Reklama

The Punisher - Season 2

(séria)
Trailer
USA, 2019, 11 h 34 min (Minutáž: 47–58 min)

Tvorcovia:

Steve Lightfoot

Predloha:

Gerry Conway (komiks), Ross Andru (komiks)

Hudba:

Tyler Bates
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Snaží se chránit dítě, které je obětí zlověstného spiknutí, a vypořádá se při tom se vším – i se všemi – jen aby Russoa jednou pro vždy vyřadil ze hry. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (115)

Shakers 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

2. séria 75%. Trošku sklamanie pre mňa. Čakal som viac ako len kopu kecov a milión priestoru pre psychopatického Princa Barnesa Kaspiana, ktorý je nie len nevýrazný ale aj otravný. Navyše si to s Frankiem ani nerozdá na férovku a na to som čakal celý čas. Celkovo čo sa týka druhej série ma moc postavy nebavili (Amy, John, Krista), aj akcii sa mi zdalo, že ich je pomenej, ale keď už na ňu dôjde aspoň to stojí za to. ()

Deyw 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ty vole..nic moc..frank si hraje na tatinka..akce skoro zadna - byla tu trochu, ale nebylo to tak kulervouci jako skladiste v jednicce, kdy fakt byl nasranej rval a trhal..tady je to takovej trouba a nic moc a zarve si az na konci kdy je pozde, celej serial chodi zpraskanej jak pes..nejlepsi byla asi scena kdy se russo nasere a de zabit tu kurvu a postrilej se a potom kdy frank jde do hotelu vystrilet kneze + zaverecna bitka / celkove proste nic moc.. sem nasrabej jako krava..ja myslel ze uz tohle nikdo nepotrebuje a chce punishera kterej de po zmrdech a trha je na sracku. a ne ze borec po nem de celej serial zabije 20deti 30lidi a frank ho necha bejt jen protoze ma deti..nedava to smysl! ()

Reklama

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

První 2 díly měly náběh na skvělou sérii, ale zbytek se teda hodně nepovedl. Absolutně nezajímavé postavy a celý děj, diváka nemají čím zaujmout ať už charaktery, tak zbytek příběhu a co se vlastně bude dál dít. Předvídatelné, nelogické a nudné, čistě jenom těžící z Bernthala jako Punishera. Konec nudný, víceméně série ani neměla finále, jediná scéna z celé sérky, co stojí za zmínku, je rvačka v posilovně. Strašné zklamání oproti první sérii, která byla nekompromisně drsná a zajímavá. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Punisher se vrací v plné síle a jde opět přes mrtvoly byť na konci je tak strhaný, že sám od mrtvoly nemá daleko. Jon Bernthal je v téhle roli tak přirozený, že si nedovedu si představit, že by dnes hrál Punishera někdo jiný. Trošku mě štvalo, že Russo se zpátky vrací na scénu, vůbec by mi nevadilo, kdyby měl více prostoru kněz Josh Stewart, který po Collectorovi tu předvádí velké věci a jako záporák je více než solidní. Dinah Madani jako vždy úžasná a nemohu se na ní vynadívat , Mahoney otravný, ale správňacký a nová postavička Giorgia Whigham byla sice ze začátku dost otravná, ve finále jsem si jí oblíbil. Pár dílů bylo sice pomalejších, ale ve výsledku opět spokojenost a finální tři díly opět nabušené jak kráva. 90% ()

BrooksW.Here 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Hey! I'll dance with you!"______________ Je mi jasné, že druhá séria PUNISHERA si asi nezaslúži päťhviezdičkové hodnotenie, ale ja si jednoducho nemôžem pomôcť – Frank Castle je stále ohromný borec, ktorý podľa mňa v superhrdinskom vesmíre zastáva pozíciu toho najprepracovanejšieho antihrdiny (a Jon Bernthal mu v tom dosť pomáha!)... Druhá séria PUNISHERA je v mnohých scénach oveľa akčnejšia ako tá prvá, ale v rámci príbehu to už nie je ono a za prvou sériou to dosť zaostáva... Už v prvej časti som si myslel, že celý príbeh bude mať taký Terminátorský podtón – Frank v úlohe strážcu, ktorý musí ochrániť nič netušiace dieťa (respektíve teenagerku). Ale hneď ďalšia epizóda ma presvedčila o opaku a tým pádom zisťujeme, že po Amy ide celá organizácia (a nie iba pár ľudí). Potom sa k tomu pripája ešte John Pilgrim a neskôr aj neslávne známy Billy Russo, ktorý si síce nepamätá, kvôli čomu vyzerá jeho tvár, tak ako vyzerá, ale aj napriek tomu z neho v niektorých momentoch naozaj ide strach... A vlastne to mi na tejto sérii aj najviac prekážalo (nie, teraz nemám na mysli vystupovanie Billyho Russa) – je tu veľký počet záporákov a preto musí Punisher bojovať na viacerých frontách naraz a už sa nejedná iba o pomstu s jedným hlavným cieľom, kvôli čomu vyprchal aj všetok "vengeance feeling", ktorým krásne oplývala prvá séria... Je tu oveľa menej "punisherovania" ako bolo v predošlej sérii, ale za to, keď už tu je, tak je naozaj surové a nadupanosť s násilím tu opäť ani trochu nechýbajú. Tyler Bates so svojim soundtrackom opäť mimoriadne zapôsobil – a práve vďaka nemu je aj druhá séria PUNISHERA našlapanou, adrenalínovou a hlavne akčnou jazdou, ktorá však dupe na brzdu oveľa častejšie ako séria č.1... Ale najdôležitejšie na tom podľa mňa je aj tak to, že v závere mi už bolo ľúto, že to naozaj končí (aj keď tých častí dokopy nebolo až tak veľa), takže to znamená, že finále a vlastne aj celá séria svoj účel splnili... A preto (aj napriek miestami pomalšiemu tempu) ju nemôže odporučiť menej ako 8 vraždiacich farárov z 10... "Frank is not a criminal. He is not a hero either. He's just... He's Frank." ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (18)

  • Skladba, která hraje na konci epizodym je „Rooster“ od Alice in Chains v live verzi MTV Unplugged. (Punisher)
  • Postava Turka Barretta (Rob Morgan) je jedinou, která se objevila úplně ve všech dosavadních sériích Marvel seriálů na Netflixu. (NiWi)

Reklama

Reklama