Reklama

Reklama

Pre lásku čokoľvek

(TV film)
  • Česko Pro lásku cokoliv (viac)
TV spot

Obsahy(1)

Katherine (Erika Christensen), vplyvná vysokopostavená manažérka, ktorá si myslí, že mužov odstrašuje jej kariéra, sa nechá presvedčiť kamarátkou, aby si vytvorila profil na internetovej zoznamke, v ktorom bude tvrdiť, že je len obyčajná sekretárka. Medzitým si Jack (Paul Greene), mužská zdravotná sestra, vytvára svoj vlastný profil na zoznamke, bez toho aby si uvedomil, že jeho najlepší priateľ tajne zmenil jeho profesiu na lekára. Zoznamka ich spáruje ako ideálnu dvojicu a naozaj sa do seba zamilujú. Ale zatajovanie ich skutočnej identity sa ukáže byť oveľa zložitejšie než očakávali, keď Katherinin tvrdohlavý a o všetkom rád rozhodujúci otec skončí v nemocnici pod Jackovou starostlivosťou... (TV Doma)

(viac)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (5)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Na TV film vcelku obstojné, aj keď tá šablónovitosť tu bola zreteľná hneď od samého začiatku, takže to výrazne ubralo na atraktivite celého filmu. Ale príbeh ako taký mal slušný nábeh na kvalitnú zápletku - a vlastne aj kvalitná bola, len to celé pôsobilo také akosi rozpačité a nevýrazné. Viem si predstaviť tento scenár v trochu lepšej dramatickej obmene a s väčšími výkyvmi v medziľudských vzťahoch medzi hlavnými postavami. Každopádne, pri TV filmoch žánru romantickej komédie človek nič extra nečaká, a toto bolo aspoň kdesi na hranici priemeru. ()

Teachman 

všetky recenzie používateľa

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Reklama

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tych prijemnejsich romantickych filmov. A predstavitelka hlavnej hrdinky, aj ked v tomto filme nemala scenaristicky moznost ukazat to, je vybornou a profesionalnou hereckou (pozri serial Parenthood). ()

wdc 

všetky recenzie používateľa

Emoce herců asi tak na 50% potenciálu - těžko uvěřitelné, strojené. Nemastné neslané. Celkově mě to skoro vůbec nezaujalo, i když je to žánr který mám docela rád. ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Párkrát se člověk zasměje (on spadne do vody, ona spadne do vody, ona spadne při bowlingu atp), ale nečekejte komedii, na kterou budete vzpomínat. Prostě klasický romantický Hallmark, který má ale tentokrát sympatický herce v hlavních rolích a ne zas tak křiklavý prostředí. V rámci skupiny "Hallmark" rozhodně to lepší, na co jde natrefit. ()

Galéria (53)

Reklama

Reklama