Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dlhých rokoch sa chce bývalý hokejista Bob (Aden Young) stretnúť s dcérou, ktorú opustil. Dôvodom je, že sa začína rozpadať a netuší, ako dlho ešte zostane nažive. Je pripravený odhaliť svoje temné tajomstvo a obnoviť tak aspoň nakrátko vzťah so svojou dcérou. (Marceloo)

Recenzie (3)

Eliott 

všetky recenzie používateľa

Tento film byl pro mě obrovským překvapením a při sledování jsem mu neustále upravoval hodnocení. Začátek není nic moc a tak jsem byl přesvědčený, že mu dám pouze hvězdy dvě. Děj se však pozvolna vyvíjel a na závěr už bylo jasné, že je to vážně skvělý film. Nejedná se sice o horor, i když tu byla jedna doopravdy strašidelná scéna, ale to zde vůbec nevadí. Je to spíše takové mystické rodinné drama s prvky krimi a trilleru. 76% ()

Shanen29 

všetky recenzie používateľa

Hororově to působí pouze v případě,kdy se začne hlavní postava pomale rozpadat,jinak to vyznívá jako drama ,kdy musíte přetrpět spousty prázdnoty bez absolutního děje.Trend posledních dvou let je zřejmě vše narvat do poslední dvacetiminutovky. ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Po dlhých rokoch sa chce bývalý hokejista Bob (Aden Young) stretnúť s dcérou, ktorú opustil. Dôvodom je to, že sa začína rozpadať, a netuší, ako dlho ešte zostane nažive. Je pripravený odhaliť svoje temné tajomstvo a obnoviť tak aspoň nakrátko vzťah so svojou dcérou. - Na tento horor som bol zvedavý už niekolko rokov a konečne sa objavil v pozeratelnej kvalite. Nalákal ma nápad o mužovi, ktorý sa stáva neviditelným, lebo som netušil, ako by to mohlo v hororovej podobe fungovať. Nakoniec to dopadlo pozeratelne, ale v konkurencii subžánru rozkladajúcich sa ústredných postáv, ktorých sa každý rok niekolko objaví, ide o nevýrazný počin. Najviac oku ulahodí niekolko prekrásnych gore scén, keď sa Bob začne rozpadať, ale inak sa dej po väčšinu času venuje dramatickému vzťahu dvoch blízkych osôb, ktoré boli dlho odlúčené. Velmi dobre sa pozerá aj na nádherné scenérie zasneženej Kanady, ale prišlo mi že režisér úplne nevedel ako námet spracovať, herci neboli vôbec sympatickí a bol tu dosť nešikovný strih. Pozrieť sa to dá bez problémov, ale pre hororových fanúšikov to velká pecka nie je a mix viacerých žánrov tentokrát nevyšiel podla predstáv. + herec z iZombie a The Exorcist + herečka z The Whispers + herec z Toxin a Dead Rising + herec z The Returned + herečka z iZombie a The Returned ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama