Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívajte si nerestí, „Alibi na mieru" to za vás vyžehlia. „Alibi na mieru" je kancelária, ktorá vymyslí a poskytne alibi na čokoľvek, čo chcete. Chcete ísť na futbal namiesto večere s príbuznými? Uliať sa z práce? Máte aféru? Ste neverný? Alebo chcete mať chvíľu pokoj od všetkého? Hrdinovia z komédie Alibi na mieru všetko perfektne zariadia a nikto o ničom netuší. Ale pozor! Veci sa niekedy vedia poriadne zamotať. Greg, hlavný hrdina filmu a všetkých možných alibi, samotný boh našich nerestí a tajomstiev, sa zamiluje a samozrejme bezhlavo. Veď jeho priateľka je krásna, sympatická, vo všetkých smeroch úžasná a tiež ho miluje. No neznáša, keď niekto klame, a tak Greg radšej tají, čo vlastne robí a čomu sa jeho agentúra venuje. To je ale iba začiatok. Keď sa ide zoznámiť s rodičmi svojej životnej lásky, zistí, že jej otca veľmi dobre pozná. Práve mu totiž pripravil nepriestrelné krytie na víkendové zálety. Lavína šialených udalostí, problémov a zvratov na seba nenechá dlho čakať. A akonáhle jedna nepríjemná situácia skončí, už je tu druhá.. a tretia.. a štvrtá... Alibi na mieru je komédia, ktorá vás naučí hovoriť pravdu alebo si zabezpečiť poriadne alibi. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (266)

majec4 

všetky recenzie používateľa

Fakt skvela komedia, ktora mala super tempo. Obcas vam obraz zahltia totalne absurdne sceny, z ktorych jednoducho nechapete. Ok, v ramci zanru akceptovatelne a miestami som sa aj bavil. Samotny film bol fajn, malo to napad, aj povestnu iskru francuzskej komedie. Co som cakal, som aj dostal. Elodie Fontan je velmi pekna baba, no bavilo by ma to aj bez nej. Ona je taka ceresnicka na torte. Skoda, ze dej sa len okrajovo dotykal jeho predmetu podnikania. Pozrel by som si viac pokusov o dokonale alibi na mieru. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Je pro mne radostným zjištěním, že ne veškerá francouzská situační komedie se nenechala zahnat do kouta korektními fanatiky a stále umí vyprodukovat nekomplikovanou zábavu s jediným cílem, pobavit diváka. Philippe Lacheau se pro mne krok po krůčku stává takovým novodobím Pierrem Richardem a já jeho čím dál větším fanouškem. Alibi na klíč nejsou žádnou filmovou teorií relativity…..jednoduše zamířit a vystřelit. Vy víte, že když se jdou házet žabky, tak v dalším záběru někdo dostane oblázkem do hlavy, ale stejnak se královsky bavíte…..nebo alespoň já jsem se královsky bavil. ()

Reklama

heyda 

všetky recenzie používateľa

Tady se ukazuje, že ani známé tváře francouzských komedií, neudělají automaticky dobrý film, pokud je příběh tak ohraný a scénář tak trapně napsaný. Je to škoda, protože to šlo udělat mnohem lépe. I tak, že bych opomenul ten ohraný námět. 1 hvězda je za pár momentů, kdy scénárista překvapil a nasadil tam překvapivou scénu, ale v porovnání s filmy jako je Léto all exclusive nebo Co jsme komu udělali to výrazně zaostává. 30% ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Veľmi milé prekvapenie. Po dlhšej dobe som zas videl úžasnú francúzku komédiu. Čo scéna to skvelý humor. Nie je to niečo geniálne ,ale veľmi vtipné . Paródia na Krvavý šport je skvelý nápad. Takto by mohli natáčať české a slovenské filmy. Bol by som spokojný. Nie, čo točia teraz nemá to úroveň. 6,5/10 ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

"Přísahám na matčinu smrt, že ho zabiju. Promiň mami." Hashtag: vcelku dobrá prdel po francouzsku. hodně dobrých vtípků (scéna s parožnatkou vede, ne jen z toho vzhledového důvodu, ale i pro vtipnost, opravdu mě pobavila). Že to pokazí klasický sladký konec, to už je taková nutná cena. "Někdo vyhraje v loterii, nám se narodil černoch." 3.5* ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (18)

  • Ve filmu je vtipně ztvárněn „skok důvěry“ známý z herní série „Assassin's Creed“. (GfLion)
  • 12.12.2022 oznámil režisér Philippe Lacheau na Twitteri očakávané pokračovanie tohto úspešného filmu. Zároveň dodal, že "dvojka" bude novou verziou príbehu s nečakanými zvratmi. (Arsenal83)

Reklama

Reklama