Reklama

Reklama

Jay Delanay (François Gabriel), syn bohatého amerického filmového producenta, který je se svým filmem na filmovém festivalu v Cannes, trpí psychotickými poruchami. Ze svého hotelového pokoje spatří dalekohledem krásnou mladou hvězdu v modrých bikinách. Pod záminkou, že ji představí svému otci (Jess Hahn), ji naláká do svého pokoje. (sator)

(viac)

Recenzie (4)

sator

všetky recenzie používateľa

Jay Delanay (François Gabriel), syn bohatého amerického filmového producenta, který je se svým filmem na filmovém festivalu v Cannes, trpí psychotickými poruchami. Ze svého hotelového pokoje spatří dalekohledem krásnou mladou hvězdu v modrých bikinách. Pod záminkou, že ji představí svému otci (Jess Hahn) ji naláká  do svého pokoje. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Druhý film rezisera rene Gainvilla, a dovolim si tvrdit, ze vyborna podivana. On ju nalaka do svojho pokoja, potom nasleduje pekny psycho masaker. Z hercov som videl Belmonda, krasnu Edwige fenech /kvoli nej som to pozeral/ a aj Jeana Bahno. Dialogy su vycibrene, tempo nenudi ... skoda ze toto pozna tak malo ludi : 85 % ()

Reklama

Reklama