Reklama

Reklama

Choď svojou cestou

Trailer

Obsahy(1)

Popová hviezda Jordan Jaye (Matthew Espinosa) má veľký sen - chce žiť ako obyčajný tínedžer. Na úteku pred nadšenými fanúšičkami nájde perfektnú skrýšu a spozná novú kamarátku z malého mesta, študentku umeleckej strednej školy Emily Loweovú (Sarah Jefferyová). Hoci každý z nich žije v celkom inom svete, čoskoro zistia, že majú oveľa viac spoločného, než si by si vôbec dokázali predstaviť. V priebehu niekoľkých dní sa spriatelia, prežijú prvú lásku a spoznajú sami seba. A nakoniec potvrdia starú pravdu, že protiklady sa naozaj priťahujú. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (12)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Takto by dopadol Bieber, keby sa vymkol z autobusu a bol by normálny. Aspoň trochu. Veľmi silno teenske, s tými všetkými peripetiami s tým spojenými a z toho som už je vyrástol. Nič čo by ma oslovilo, nič čo by ma výraznejšie zaujalo. 1 z 5 ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Teenagerovský výchovný doják. 1) 19letý Matthew Espinosa (pop star Jordan Jay) je milý, ale nepůsobí moc osobitě ani moc sexy. 2) Prázdné kecy ani hudba jako z psychedelického filmu mě nezaujaly. ()

eLeR 

všetky recenzie používateľa

No .. keby hlavnú rolu hral naozajstný herec a koniec by bol taký, ako by bol v skutočnom živote a bolo by tam trošku menej tej muziky, tak dám dve hviezdy. Alebo vlastne nie, ale niektoré zábery kamery veľmi pekné. ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama