Reklama

Reklama

Choď svojou cestou

Trailer

Obsahy(1)

Popová hviezda Jordan Jaye (Matthew Espinosa) má veľký sen - chce žiť ako obyčajný tínedžer. Na úteku pred nadšenými fanúšičkami nájde perfektnú skrýšu a spozná novú kamarátku z malého mesta, študentku umeleckej strednej školy Emily Loweovú (Sarah Jefferyová). Hoci každý z nich žije v celkom inom svete, čoskoro zistia, že majú oveľa viac spoločného, než si by si vôbec dokázali predstaviť. V priebehu niekoľkých dní sa spriatelia, prežijú prvú lásku a spoznajú sami seba. A nakoniec potvrdia starú pravdu, že protiklady sa naozaj priťahujú. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (12)

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Teenagerovský výchovný doják. 1) 19letý Matthew Espinosa (pop star Jordan Jay) je milý, ale nepůsobí moc osobitě ani moc sexy. 2) Prázdné kecy ani hudba jako z psychedelického filmu mě nezaujaly. ()

eLeR 

všetky recenzie používateľa

No .. keby hlavnú rolu hral naozajstný herec a koniec by bol taký, ako by bol v skutočnom živote a bolo by tam trošku menej tej muziky, tak dám dve hviezdy. Alebo vlastne nie, ale niektoré zábery kamery veľmi pekné. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Takto by dopadol Bieber, keby sa vymkol z autobusu a bol by normálny. Aspoň trochu. Veľmi silno teenske, s tými všetkými peripetiami s tým spojenými a z toho som už je vyrástol. Nič čo by ma oslovilo, nič čo by ma výraznejšie zaujalo. 1 z 5 ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama