Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojdielna televízna hra, nastavujúca zrkadlo naliehavým spoločenským problémom, ktoré vyplývajú z pracovných i medziľudských vzťahov. Tvorcovia si pred svoj objektív vybrali hrubú reťaz, ktorú vytvorili oká ľahostajnosti k veciam verejným, nezodpovednosť pri plnení zverených úloh, vzájomné ústupky a prospechárstvo. (PatoP)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Plejáda hereckých hviezd natlačených do komunistických mrkvákov a tesných oblekov, človek, ktorý zažil dobu, bude určite takéto počiny chápať viac. Tak sa kedysi žilo, na sklonku socializmu. Na druhej strane seriál na svoju dobu odkrýva aj neduhy danej spoločnosti vrátane toho, že poctivosti sa nie vždy darí. Ale je to teraz inak? Navyše, pokiaľ som dobre videl, tak v tých osemdesiatych rokoch bola sloboda slova väčšia než je dnes. Tak vďaka eurolokajní progresívni súdruhovia! ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Tieto socialistické drámy zo súdružského pracovného kolektívu sú v dnešnej dobe už celkom prekonané. Doba je iná a už pomaly ani pamätníci nepamätajú, ako to bolo a aký mali tie nekonečné porady a podliezanie vrchnosti význam. Ibaže by to dnes bolo niekde podobné, len sa na konci porady nezdraví Česť! –––– Spovedá sa len ten, kto má hriechy, súdruh riaditeľ! ()

Reklama

Reklama