Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boxera Monroea Hutchensa odsúdili za vraždu na doživotie. Za posledných desať rokov nenašiel vo väznici premožiteľa, ale teraz sa nad jeho pozíciou neporaziteľného šampióna zmráka, pretože sem prichádza odsúdený majster v ťažkej váhe James „Iceman" Chambers. Je jasné, že pre dvoch šampiónov je väznica príliš malým miestom, pretože ani jeden z nich neznesie, aby bol niekto lepší ako on. A tak je jasné, že skôr či neskôr medzi nimi príde k rozhodujúcemu zápasu. Obaja súperi sú presvedčení, že toho druhého porazia. V ilegálnom zápase pôjde, skrátka, o všetko. O peniaze, povesť, budúcnosť aj o život... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (185)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Veľa rečí pre nič. Film má pár miest, kde vyzerá, že sa nám snaží niečo múdre a poučné povedať, povedať zároveň aj niečo z väzenského života. Snaží je však správne slovo, lebo bola to len snaha, film ako taký je celkovo slabota, ktorý mi prešiel akoby sa nič nestalo a akoby to trvalo len pár minút. Samotný box bola slabota, vlastne v tomto filme nie je nič veľmi zaujímavé, zostáva pre mňa nepochopený, černošské rozmýšľanie išlo pomimo mňa. Netúžim to znova vidieť. ()

Dragoni 

všetky recenzie používateľa

Film o vězeňských zápasech v boxu, který kromě pár dobrých herců, nemá nic extra, čím by diváka dokázal přesvědčit o svých větších kvalitách. Zápas vězeňského mistra v boxu proti současnému mistrovi v těžké váze, který se ocitá se ve stejném vězení a jen regulérní zápas ukáže, kdo je skutečným mistrem. Horší 3* 50% ()

Reklama

kinderman 

všetky recenzie používateľa

Ve filmech W.Hilla není místo pro silné ženské charaktery. Jeho hrdiny jsou buď osamělé individuality (jako Poslední zůstává), nebo (ne)rovní parťáci (jako Rudé horko, 48 hodin, Prolomená stezka). V Neporazitelném pak dva věznění boxeři (postava V.Rhamese připomíná osud M.Tysona), kteří si to v závěru rozdají o tu "neporazitelnost" (a v případě Ranaře i o předčasné propuštění). A úžasný P.Falk divákovi v závěru vysvětlí, o čem "ten blbej sport vlastně je." ()

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku to vypadalo poměrně krutě, bohužel to jenom tak vypadalo, film postupem času upadá do super průměrného béčka. A také mě dost zklamali kameramani a zvukaři: Závěrečné boxerské drama viditelně nezvládli, kamera byla hodně rozhozená a točila z takových úhlů, že boj postrádal věrohodnost. No a zvukaři se taky sekli: když Snipes promáchnul tak tam klidně dali obrovskou ránu a nebylo to jednou.... :( Škoda... ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Keď sa raz boxerská Superstar dostane do lochu, jediná možnosť ako si získať rešpekt je zmerať si pipik s miestnym alfa samcom, ktorý si svoj rešpekt musel tvrdo vydrieť. Hlavným kameňom úrazu je nalinajkovaný dej a nedotiahnuté postavy. Žiadna z postáv neponúka natoľko emotívny príbeh aby ste s ňou mohli súcitiť či naopak. V tomto neemotívnom šume vychádza celá zápletka s finálnym súbojom úplne do sračiek. Nepomáha tomu ani Wesley Snipes ktorý je hlavným ťahákom celého filmu. Nezostáva nič iné iba sa tešiť na ďalšie pokračovanie. 56% ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (7)

  • Wesley Snipes (Monroe Hutchen) přistoupil na požadavek studia Miramax a svoji roli charakterního boxera pojal tak, aby byla divákům sympatičtější. (Conspi)
  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)

Reklama

Reklama