Reklama

Reklama

The Rezort

  • Španielsko Generación Z (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

'Rezort' je oblasť na jednom z ostrovov, kam prevažne mladí ľudia cestujú za zábavou. Nie je to však kvôli krásnym plážam či nočným oslavám, ale možnosti otočiť zbraň na "živé" terče v podobe nemŕtvych. Pred niekoľkými rokmi svet zachvátila vojna so zombie, ktorú "človek" vyhral, pričom tamojšie miesto je poslednou oblasťou, kde dané stvorenia môžete vidieť a užiť si s nimi trošku "zábavy". Na celý 'Rezort' z hľadiska bezpečnosti návštevníkov dohliada počítačový bezpečnostný systém. Presnejšie, dohliadal, do určitého okamihu... (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (35)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Úvod pomalší a nezaujímavý, no potom sa to našťastie rozbehlo. Vlastne v tomto snímku za niečo stojí len akcia, príbeh samotný moc zaujímavosti nepobral. Škoda, keby sa tomu dali trocha lepšie obsažné základy, pár nápadov a zaujímavejší background okolo tej nákazy, tak to mohlo dopadnúť lepšie. Aspoň čo sa týka atmosféry, ktorá tu bola iba vyslovene priemerná. Celkovo - veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Je to film určen pro generaci , která byla zvyklá střílet ptáčky na tatínkově mobilu. Také to připomíná počítačové Dead Rising nebo Dead Island. Je tu tedy pár náznaků kreativity , únosné herectví a efekty. Trochu to připomíná Jurassic Park a postapokalipťárny s chudými barvami kamery. Dvě hvězdy dávám za čistou žánrovku. ()

Reklama

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack celkom ujde, vizuálna stránka miestami tiež a masky nie sú zlé, no to je asi všetko. Z postav ma zaujala maximálne jedna a aj to len kvôli tomu, že ma narozdiel od ostatných vyložene nesrala. Väčšina hercov ani nie je úplne schopná a na niektorých je vidieť, že z filmu majú možno tak srandu. Samotná zombie zápletka taktiež nemá čo ponúknuť, film sa motá do samých možných stereotypných klišé, scenár je jeden veľký odpad a dokonca to ani nedokáže na chvíľu zabaviť. Film sám o sebe trash není, každopádne má k tomu veľmi blízko a je prinajlepšom katastrofálny. ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

„Ať jde tenhle ostrov do háje!" „Chramst!" Jakási obdoba Jurského parku, kam si ale nejezdíte prohlížet dinosaury, nýbrž střílet zombíky. A také zde zkolabuje systém, kterému k tomu ale pomůže nevědomky jedna blbka. Chvíli mi trvalo hlavou, kde berou nové zombíky, když jim je návštěvníci vystřílí, pak se to naštěstí vysvětlilo. Jediné, na co si v posledních letech asi nezvyknu, že nemrtví běhají rychleji než živí. Nu a jak zkolabuje systém, akce se až do konce nezastaví, což je fajn. Prostě taková nemrtvá jednohubka. Poslední záběr byl logický... ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Nápad je v rámci žánru docela dobrý. Sice jsem asi nebyl sám, kdo si občas vzpomněl na Jurský park, ale mám pocit, že ta inspirace je tady vlastně přiznaná a o to víc mě bavila. Problém jsem neměl ani se samotným krosením a policejní střelnice mě vyloženě pobavila. Co se týče gore, tak toho sice mohlo být víc, ale to se dá překousnout i díky solidním maskám slušnému tempi a výbornému obsazení. Přítomnoost poměrně známých tváří potěšila. No a co mě nejvíc dostalo byl konec, který docela vtipně reagoval na současné dění, ačkoliv si nejsem jist, jestli to byl od tvůrců záměr. Líbilo. 70% ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama