Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matt Lee Whitlock (Denzel Washington) pracuje ako šerif v idylickom floridskom mestečku Banyan Key. Je poctivý, starostlivý a obľúbený - ale iba dovtedy, kým sa nestane podozrivým z vraždy dvoch ľudí. Ako k tomu mohlo dôjsť? Nikto netuší, že Matt, ktorý sa práve rozvádza so svojou krásnou, ale odcudzenou manželkou Alex (Eva Mendesová), už dlhší čas udržiava pomer s vydatou Ann Merai Harrisonovou (Sanaa Lathanová), ktorú jej manžel Chris (Dean Cain) týra. Keď policajt zistí, že milenka má rakovinu, je ochotný urobiť čokoľvek pre jej záchranu - dokonca aj klamať a kradnúť. Ako ďaleko je schopný zájsť muž, ktorý doteraz neúprosne obhajoval spravodlivosť a právo? A čo urobí, keď zistí, že Ann Merai v skutočnosti vôbec nie je chorá a väčšmi než po láske túži po peniazoch? Dokáže očistiť svoje srdce od pochybností a svoje dobré meno od všetkých podozrení? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (193)

plagjoklas 

všetky recenzie používateľa

Celkom dobrý thriller. mozno je na skodu ze som skorej videl man on fire, ktorý bol podla mna aspon o triedu lepsí. Chýbajú tu také silné scény ako v nom a ani hudba nie je bohvieco. Príbeh pracuje s thrillerovým klisé (nespravodlivo obvinený je vzdy o krok pred tými co ho nahánajú) ale rezisérovi sa to celkom darí a nenudí. Washington tu nepodáva ziaden oslnivý výkon ale dá sa. Jedinou silnou scénou vo filme je prekvapivý záver (ktorý je ale dost lahko predvídatelný). Film nie je nicím výnimocný ale skvelo posluzi ako výpln sobotného vecera ci uz na DVD, alebo len tak v TV ()

rakovnik 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem si říkal..kolikrát už tady bylo toto téma. Neprávem obviněný hledá důkazy o své nevinně...a jeho pronásledavatelé jsou stále na dohled (bezvadně to vystihl golfista)! Byl jsem mile překvapen, že to samé téma nemusí být nutně ta samá nuda. Ale pár hvězd dolů za občasnou přílišnou klišovitost a předvídatelnost, přestože začátek filmu byl originální. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Zase niekto našiel v šuplíku Hitchcockov starý scenár? Zase chýbalo zopár záverečných stránok? Alebo sa jedná o dielo jeho učenlivých žiakov, ktorí dokážu vymyslieť fajn zápletku, niekoľko napínavých scén a dejových zvratov? To zakončenie síce korešponduje s dejom, lenže nie je dostatočne silné a je príliš klišoidné na to, aby sa z filmu stala klasika. Presumpcia viny je hlavne dobre natočený triler, ktorý vás nenechá ani na chvíľu vydýchnuť a o nude nemôže byť ani reči. ()

July 

všetky recenzie používateľa

2.3 hodiny = 20 minut zpoždění na Markíze (měřím to), 15 minut milostného života hlavního hrdiny, 15 minut s nešťastným lékařským verdiktem a teprve zbytek napínavý krimithriller (a to ještě s reklamami). Můj nelékařský verdikt zní: veskrze průměrovatý průměr, dokonce i strůjce spiknutí není nijak překvapivý (popravdě, spíš jsem byla překvapená, když to tak chvilku nevypadalo) a herci ujdou. Šok z dvojnásobné brutální vraždy, jak avizuje text distributora, se v městečku nekonal. Na sobotní večer bych si představovala lepší film, ale rozhodně to není špatné. Jen příliš ohrané. Blofeld: Mučit ani zabíjet se nebude :-), ale noir bych si představovala zachmuřenější, bez těch jasných barev a živé hudby, s větším důrazem na napětí a méně líbezným závěrem. Ale femme fatale tam je, to nelze popřít... ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Graeme Revell: 1. Out of Time Theme [4:10] ,2. Matt's House Boat [1:37] ,3. Main Titles [4:20] ,4. Domestic Violence [1:32] ,5. Banyan Quay [1:31] ,6. One Step Ahead [2:40] ,7. Out of Time Theme Guitar Mix [1:59] ,8. Night Beat - Mika [4:49] ,9. Hot on the Trail [1:49] ,10. Buddies Matt and Chae [1:01] ,11. Conned by Ann Merai [2:16] ,12. Still in Love? Alex and Matt [2:10] ,13. Saying Goodbye - Mika [3:46] ,14. The Fire [1:19] ,15. It's Never Over Till It's Over [1:51] ,16. Out of Time Theme Trumpet Mix [2:07], ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (12)

  • Film vyhrál dvě ze čtyř nominací na Black Reel, a to v kategoriích nejlepší film a nejlepší herečka (Sanaa Lathan). (Terva)
  • Denzel Washington dostal za roli v Presumpci viny 20 mil. dolarů, což byl nejvyšší honorář v jeho kariéře. Smlouva byla paradoxně podepsaná několik týdnů před tím, než dostal Oscara za roli ve filmu Training Day. (imro)

Reklama

Reklama