Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naposledy sme ich mohli vidieť ako asistujú slávnemu Michaelovi Jordanovi. A sú tu znova. Králik Bugs a Káčer Duffy ako skutoční animáci, ktorí pracujú pre štúdio Warner Bros. a sú veľké hviezdy. Bugs, samozrejme väčšia a slávnejšia. Preto sa Duffy Duck, ktorý už má po krk pozornosti, ktorú všetci venujú len Bugsovi Bunnymu rozhodne povedať Hollywoodu zbohom. Spojí sa s Bobbym Delmontom (B. Fraser) a podnikne s ním cestu okolo sveta. Cieľ ich misie? Nájsť bájny Modrý diamant, ktorý patrí Bobbyho otcovi (T. Dalton) a nestratiť pri tom náskok pred Bugsom, ktorý im je stále tesne v pätách. Kto z nich teda bude prvý? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

miklosmato

miklosmato (hodnotenie, recenzie)

poradte jak se jmenovaly ty looney tunes kde boli v buducnosti a mali schopnosti ,serial?

Babu06ster

Babu06ster (hodnotenie, recenzie)

Space Jam mel alespon kouzlo a trosku nejakeho deje, ale tohle byla patlanina. meli by nasat tucnym pisme do obsahu, ze to je urceno detem do 3let.

Súvisiace novinky

Zemřel Roger Corman

Zemřel Roger Corman

12.05.2024

Svět filmu přišel o jednu z ikon americké kinematografie, v kalifornské Santa Monice totiž zemřel legendární americký režisér, producent a scenárista Roger Corman. Bylo mu úctyhodných osmadevadesát… (viac)

Reklama

Reklama