Reklama

Reklama

Don't Hang Up

  • USA Don't Hang Up
Trailer

Obsahy(1)

Mladíci Sam (Gregg Sulkin) a Brady (Garrett Clayton) sa radi zabávajú tým, že si cez telefón kruto uťahujú z ľudí zo svojho okolia. Počínanie si nahrávajú na kameru a zverejňujú na internete. Jedného dňa však natrafia na tajomného cudzinca, ktorý proti ním vytiahne ich vlastné zbrane a rozpúta s nimi desivú hru s fatálnymi následkami. (Karamanlis)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (85)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku nesnesitelně pubertální a jeden z hlavních hrdinů je vyloženě Ko..., ale po příchodu tajemného muže na scénu je film okamžitě napnutý až do konce a atmosféra jen houstne. Natočeno slušně, motiv vraha dobrý, tempo rychlé a zábavné to je také dostatečně, tedy kdo má chuť na nenáročnou napínavou jednohubku směle do toho. 70% ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Toto padlo ako blesk z jasného neba. Ja milujem, keď odrazu vyjde novinka, o ktorej vôbec nič neviem, a je z toho takáto pecka. Dvaja puberťáci, ktorí si radi vystrelia z neznámych ľudí, na to pekne doplatia, keď sa objaví niekto, kto im to chce spočítať a zmení im život na hotové peklo. Jednoduchý, no funkčný námet, zručne nakrútené aj zahrané, divák musí súcitiť s hlavnými postavami čoraz viac a viac, a napínavé až do poslednej minúty. Dokonca som tam nenašiel ani žiadne veľké kiksy, čo sa týka logiky a chovania hlavných postáv. Prečo nejdú do našich kín takéto horory? ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Skupina pranksterov je na internete známa tým, že zavolá nič netušiacim obetiam, ktoré na smrť vystraší, a video neskôr pridá na internet. V jeden klasický večer plný alkoholu, zábavy a samozrejme prank callov ich prekvapí odpoveď jednej z obetí. Volajúci na nich použije ich vlastné triky, ale keďže ide o ich vymyslenú hru, nevenujú telefonátu pozornosť. Lenže keď sa hovory od tohto človeka neustále opakujú a on im dokáže, že nejde o nevinnú hru, zisťujú, že sa práve ocitli vo svojej vlastnej hre. Tentokrát sa však hra nekončí odhalením žartu, ale smrťou. - Tak toto sa mi velmi páčilo. Tento druh moderného hororu úplne vyhladávam, pretože ide o odlahčené záležitosti, ktoré vedia zatlačiť na pílu a nútia aj aktérov prispôsobiť sa drsným podmienkam a nevyžadujú od nich len odrapotané hlúpe dialógy. Don't Hang Up je najsilnejší hlavne v prvej tretine, kedy sa mieša po atmosférickom úvode s tínedžerskými zábavami, až pokial nepríde hororová časť. A tá funguje dobre. Vrah je inteligentný, nepríjemný, a vďaka tomu, že sa v závere ukáže jeho významná motivácia, je štruktúra vystavaná logicky. Zaujala ma hlavne hudba, ktorá pomáhala tvoriť nepríjemnú a beznádejnú situáciu. Má to aj dostatočné množstvo krvi, atmosférické scény s búrkou a hlavne sa to na nič nehrá, takže pre mňa úplne vyhovujúci moderný horor. + herečka z Fortitude + herec z The Autopsy of Jane Doe ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Nevadí mi tento typ hororů, ale v tomhle případě jsem se nedokázal přenést přes ty nesmyslné momenty, které se na sebe kupily každou minutou (např. světla, jak je mohl slyšet, televize, live i nelive záběry, jako wtf?). Uznávám, že napětí i pointa je fajn, ale herci velmi slabí a ty nelogičnosti to strašně shazují. 20% ()

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Špatné žertíky se jednoho dne vrátí jako bumerang... O tom vědí své kluci, kteří si "střílejí" přes telefon do náhodných lidí. Jenže jednoho večera si začne dělat "srandu" někdo úplně cizí z nich. Nejprve si myslí, že to byl hloupý žert, jenže volající je čím dál tím víc otravnější! Postupem času a večera zjišťují, že sranda se mění v boj o holý život! Atmosféra by se dala krájet a kluci jsou čtvrceni aniž by věděli proč... Závěr filmu, ale všechno nastíní do správného světla a oni budou nemile překvapeni co jejich žertík způsobil! 80% ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (3)

  • Film, ktorý beží v pozadí v TV počas prvej polovice filmu je krátkometrážny film Red Balloon (2010) režisérskeho dua tohto filmu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama