Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cuky a Luky predstavia príbeh začiatku ich šialeného priateľstva, ktoré navždy zmení ich životy. Každá pochádza z iného sveta. Každá si žije svoj život. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu urobiť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky? (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (124)

suzanne1997 

všetky recenzie používateľa

Tak co napsat? Upřímně, čekala jsem víc, mnohem víc. Podle jejich seriálu na Streamu, jsem čekala odvážnou, střeštěnou komedii, u které se budu válet smíchy po podlaze. Naneštěstí tmu tak nebylo, film měl nedotažený příběh, vtipy by se daly spočítat na všech prstech, které člověk má, dialogy by se daly vylepšit. Jasně, měly dobrý nápad, ale to ztvárnění nestálo za nic. Myslím si, že hlavní herečky mohly podat mnohem lepší výkon, kdyby byl film ucelený, neútržkovitý a nesnažil se udělat ze sebe něco, co není a jak se zdá, ani nebude. Ve finále to nebylo až tak špatné, aby to byl odpad, ale lepší než průměrné hodnocení si nezaslouží, když k tomu přičteme právě jeho chyby, dostáváme se k mému hodnocení. Sice mě to mrzí, ale rozhodně film nedoporučuji, myslím si, že existují mnohem lepší. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Každý stát si pěstuje tu svoji libůstku. Němci servírují svým ratolestem ponuré pohádky, my si ujíždíme na nekonečných seriálech s kulturní hodnotou nula a bratři Slováci si libují ve svých komediálních seriálech, které můžou bavit snad jenom po litru borovičky, dvou talířích halušek a s podpisem Vladimíra Mečiára v památníčku. Ha ha ha hi hi hi ho ho ho vtipné dámy Cuky a Luky jsou také jedním z produktů tohoto zvráceného smyslu pro humor made in Nad Tatrou sa blýska. A tomu ver, že jde o prču veľkú, když se jim, po krátkých několikaminutových skečích, dostalo celovečerního filmu. Ne, je mi ľúto. Nespadnul jsem ze slivky na znak. Tohle prostě NIE!!!!! ()

Reklama

moviechecker 

všetky recenzie používateľa

figúrky cuky a luky sú práve o trápnosti niektorých individuuí v spoločnosti, a toto teda bolo mega trápnea svoju úlohu splnilo, zasmial som sa. samozrejme kto si myslí, že táto paródia by mala mať nejaký hlbší význam nechápem na čo ste to sťahovali, na také filmy choďte radšej do rakúska :-D ak to mam porovnať s trápnymi americkými komediami nič tomu nechýbalo ()

brasek 

všetky recenzie používateľa

Cuky a Luky som nikdy nemal veľmi v obľube a podľa mňa v super zábavnej relácii S.O.S. nehrali ani druhé husle a preto som nemal veľké očakávania od tohto filmu. Príbeh ako vyhrať súťaž Miss je možno dobrým námetom, lenže celý tento príbeh je obalený gýčom a miestami aj trápnymi scénkami. Spokojnosť s Milanom Lasicom a jeho hrncami, scéna s oživovaním diviaka absolútne dementná. ()

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Nebola to žiadna zbierka skečov a neboli tam ani tie afektované dialógy kredenc typu, je to komédia s crazy dejom, recesia, total uletený film, ktorý paroduje naše smotanové "celevriti". Aj keď toto nie je moja "šialka" kávy, oceňujem, že v slovenských podmienkach sa urobilo takéto niečo takmer na kolene - scenar si robili z veľkej časti samotné herečky. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (4)

  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)
  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)

Reklama

Reklama