Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cuky a Luky predstavia príbeh začiatku ich šialeného priateľstva, ktoré navždy zmení ich životy. Každá pochádza z iného sveta. Každá si žije svoj život. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve, Luky zas celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci - lásky. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu urobiť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy, Cuky? (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (124)

Primavera 

všetky recenzie používateľa

Nebola to žiadna zbierka skečov a neboli tam ani tie afektované dialógy kredenc typu, je to komédia s crazy dejom, recesia, total uletený film, ktorý paroduje naše smotanové "celevriti". Aj keď toto nie je moja "šialka" kávy, oceňujem, že v slovenských podmienkach sa urobilo takéto niečo takmer na kolene - scenar si robili z veľkej časti samotné herečky. ()

mayuss 

všetky recenzie používateľa

Priznávam, že do kina som šla (mierne) skeptická a nie tak celkom dobrovoľne. Nakoniec to však nebolo také zlé a bolo tam pár momentov, pri ktorých sa skutočne dalo zasmiať, čo pri slovenských filmoch, bohužiaľ, nie je nič samozrejmé. Nejedná sa o inteligentný typ humoru, ale to zrejme ani nikto neočakával. Tento film vnímam skôr ako čiastočnú snahu o vyplnenie medzery v rámci žánru, ktorý mi na Slovensku roky chýbal. Osobne dúfam, že po ňom budú nasledovať ďalšie, snáď vydarenejšie a konečne nebude doménou slovenskej kinematografie len vážna až depresívna tvorba. ()

Reklama

esmoke 

všetky recenzie používateľa

Dvě slovenské aktérky televizních skečů a český režisér Karel Janák, zkusili natočit bláznivou komedii z prostředí soutěže krásy. Tedy ten začátek je opravdu bída, ale nakonec se to lehce vylepší a dá se to i dokoukat... jauuu, PS: to bolelo. (2D dabing) Rozpočet: N/A, Tržby v ČR: 516 773 Kč. ()

Mr.Ward 

všetky recenzie používateľa

Jako malý jsem musel v tv přetrpět všechny ty Kameňáky, později mi bohužel neuniky ani Babovřesky a další veskrze podobně “kvalitní” české filmy. Od Cuky Luky jsem nic moc nečekal, šel jsem do toho s vidinou pár zábavných skečů. A dostal jsem překvapivě hodně zábavný film (neznamená že jakkoliv kvalitní, to ne) u kterého jsem se nasmál, jako snad nikdy u žádného cz filmu. Tady se navíc jedná o můj zřejmě úplně první viděný sk film, i když s českým režisérem. Takže za mě hodně dobré 3 hvězdy. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Jednu hviezdu dávam za odvahu natočiť a angažovať hercov na takú kravinu. Všetko čo je vtipné na sitkomovej verzií, všetky narážky na Rakúsko absentujú. Do popredia sa dostávajú dve debilky, jedna trápnejšia ako druhá, ktoré sú iba trápne a nie vtipné. Celé to malo iba veľmi chabú pointu a ten zvrat v závere bol jednoducho na veľkú filmovú facku. Ľudia čo si tento film dajú do fanklubu si zaslúžia dvojitú lobotómiu aby sa naladili na vlnu hlavných hrdiniek.15% ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (4)

  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • Natáčalo sa v Bratislave, v Trenčíne, v Trenčianskych Tepliciach, v Banskej Bystrici a v Šamoríne. (BMW12)
  • V momente, keď herečka Zuzana Šebová (Luky) hovorí do interkomu je zreteľne vidieť ako sú spätné zrkadlá v jednu chvíľu zavreté a v druhú zas otvorené. (Patrik.Szent)

Reklama

Reklama