Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Yennefer nadhodí Bratrstvu odvážnou myšlenku. Geralt uzavře nebezpečnou dohodu s převozníkem a Triss se snaží rozlousknout záhadu zmizelých novicek. (Netflix)

Recenzie (39)

exree 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Výměna cesty lodí za zabití vodní příšery po dlouhé době měla zaklínačský (road trip) feel, sice samotný souboj (včetně přípravy) s příšerou mohl být delší, ale šlo to. Celkem komická byla znělka ve stylu Mandaloriana když jí Ciri dorazila, ale tak proč ne. Parodický rozhovor Ciri a Marigolda, kdy házeli hlášky místo Geralta a Yennefer, byl zatím vrchol série. Bohužel hned pak přišla naopak nejhorší scéna. Ne že by to k ní už nějakou dobu nesměřovalo, ale ten ultra slizký gay hrabě nebo co to je + Marigold fakt nejdou moc k sobě. Klasický Netflix. ()

Sany33 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Geralt a Ciri cestujú cez more aby sa vrátili k bratstvu čarodejníkov a zúčastnili sa na sneme. Yen zatiaľ rozohráva hru o zjednotenie Severu. Triss je na stope zmiznutých polelfiek. Prevedenie: V komentári k predchádzajúcej časti som napísal, že dávam dve časti tomu aby sa z Marigolda stal buzerant. A v tomto smere Netflix predčil moje očakávania lebo je to iba jedna časť a už to tu máme.  Do toho vždy keď sa musím pozerať na čierneho elfa z dredmi sa mi otvára nožík vo vrecku. Toto je najväčšia neúcta ku knižnej predlohe akú som zatiaľ mal možnosť vidieť. Dopozerám to do konca iba kvôli Cavilovi. 3% ()

Reklama

molcan2 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dúfal som, že scenáristi nebudú brať peniaze za to, aby do svojho príbehu zapracovali LGBT, ale peniaze hovoria. Stále premýšľam, koľko stojí, aby sa postava zmenila na homosexuála, koľko peňazí sa minie na vrchole, Dokonca som zvedavý, či túto recenziu zrušia za to, že som povedal pravdu, "kráľ nemá šaty" - hádam na tom pod stolom zarobili veľa Táto sezóna sa ťahá stále viac a viac dolu, tak sa proste rozhodli zarobiť čo najviac na potápajúcej sa lodi. Tipujem, že ponuka bola na stole už od prvej sezóny. Hádam je čas začať hľadať inde. ()

Martinius 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

plno scenaristickej vaty, dramaturgickej bezradnosti, konverzie zaruceneho heterosexualneho suknickara na gaya a alternativnej reality ako by vyzeralo stredoveke polsko, keby lezalo na pobrezi stredozemneho mora a a uz pred tisicrocim sa don hrnuli prudy migrantov z afriky na pltkach. zle tusenie (a nahodne spojlery...) na dlhodobo a opravnene odradzali od tohto dielu. ()

tomik99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ne a ne naladit se na tuto řadu. Vůbec mě to nebaví, přijde mi, že se tam nic neděje. Tady mě nebavil ani Geralt. Prostě vydají se na moře, námořník je okamžitě vezme bez placení, automaticky předpokládá, že příšeru Geralt vyřídí. CGI je naprosto hnusný a to je v epizodě jen na pár minut. Podzápletka s ostatními postavami hrůza. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (2)

  • Když se Marigold (Joey Batey) při pozorování Geralta (Henry Cavill) s Yennefer (Anya Chalotra) zmíní o tom, že není nablízku jednorožec, naráží tím na známou sexuální scénu ze hry „The Witcher 3“. (p3tris)

Reklama

Reklama