Reklama

Reklama

Do Lafzon Ki Kahani

  • India दो लफ़्ज़ों की कहानी
Trailer 2

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (6)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Kórejský originál som nevidel, a tak som si to aspoň naplno vychutnal v tomto indickom podaní s Randeepom a Kajal. A musím uznať, že to bol naozaj zážitok. Malo to v sebe drámu, romantiku, tajomstvo, kopu prekvapivých zlomov vyplývajúcich z retrospektívy, a napokon nechýbalo ani napätie. Možno v tom bolo až príliš veľa náhod, ale napriek tomu si myslím, že po scenáristickej stránke to bolo veľmi dobre zvládnuté. Kombinácia lásky, tajomstva minulosti, pocitu viny a obetavosti teda slávila úspech. ()

Andrea1717 

všetky recenzie používateľa

Romantický príbeh o kráske a zvierati, on tvrdý boxer, ona nežná slepá dievčina a ich osudy sa náhodou pretnú, zamilujú sa ale prídu problémy a nad ich láskou sa usadzujú temné mračná... no veď uvidíte. Ale Randeep a Kajal sú dobrá dvojica v tomto filme, čo on na slovách ušetrí, to odrapoce ona. Film sa neodohráva v Indii ale v Malajzii, žiaľ žiadne klasické tanečné scény, ale piesne sú pekné a vydarené. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Tenhle snímek je prachobyčejná romance, která jev závěru ještě zbytečně slzopudná, ale ona funguje. Funguje díky tomu, že jsou zde postavy, které jsou jednoduše zajímavé a dobře zahrané. Povedený casting vás přiměje snímek sledovat od začátku až do konce, kdy budete přát hrdinům, aby to skončilo dobře. ()

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Výborný film, s peknou hudbou, s kopou romantiky, ale aj drámy a akcie. Jeny je po nehode slepá a zrak jej môže zachrániť len drahá operácia, na ktorú nemá. Sooraj jej priateľ, sa preto bez jej vedomia, rozhodne bojovať v nelegálnom boxerskom zápase na život a na smrť. Bojové scény sú veľmi vydarené. Zvyšok už vo filme. Zo štyroch verzií u mňa vyhráva turecká. Hoci dobrá je aj kórejská, japonská a táto. ()

marrjaana 

všetky recenzie používateľa

Na film jsem se koukla jen kvůli Randeepovi (Kajal mám sice ráda, ale asi bych kvůli ní do toho nešla). A jsem z něj naprosto unešená! Nedávno mě uchvátil v Highway a dneska mě naprosto dostal v tomto! Jeho boxer byl dokonalý a s Kajal se ve filmu doplnovali, tam kde jeho postava ukazovala tvrdou skořápku se její hroutila pod náporem emocí. Kvůli nim se lehko přehlédnou i mezery v příběhu a naprosto se filmem necháte strhnout... ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama