Reklama

Reklama

VOD (1)

Vzorná stredoškoláčka Emma (Greer Grammer) sa náhodou pripletie k partii spolužiakov, ktorí sa na ceste zo školy hecujú, kto prelezie plot ranča, kde chovajú kone. Veci sa však trochu zvrtnú, a keď dorazí polícia, je to práve Emma, ktorú zadrží, ostatným sa podarí včas zmiznúť. Emma nikoho neprezradí a prijme trest v podobe verejnoprospešných prác, ktoré má vykonávať práve na ranči Red Bucket, kde sa starajú o choré a týrané kone. Ranč vedie obetavá Susan (Missi Pyle) s dvoma zamestnancami – Kevinom (Joey Lawrence) a Lexi (Christina Robinson). Emme sa práca na ranči čoskoro začne páčiť, spriatelí sa s koňom menom Chance, ktorý jej viditeľne dáva prednosť pred všetkými ostatnými, a keď uplynú tri týždne jej trestu, dochádza na ranč dobrovoľne ďalej, stará sa o zvieratá a začne sa učiť jazdiť práve na Chanceovi. Ranč má ale finančné problémy. Susan ťažko zháňa peniaze na jeho prevádzku od donorov a odoláva ponuke Wadea Thompsona (Anthony Crivello), o ktorom sa vie, že skupuje kone s rôznymi vadami na aukciách a predáva ich so ziskom do Mexika. Emma sa rozhodne zúčastniť jazdeckej súťaže, v ktorej je hlavná cena dotovaná sumou 10-tisíc dolárov, a tajne dúfa, že by ranč mohla zachrániť... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (3)

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Celé je to vykalkulované, príliš ľúbivé a predstaviteľke Emmy som jej vzťah ku koňom ani na minútu neveril. Bez chytľavých emócii film v koníčkárskom subžánri nemá šancu, lebo konkurencia je obrovská. ()

FandaF 

všetky recenzie používateľa

Já vím. Vidím na tom filmu jako "taky koňák" spoustu věcí ke kritice. Ale prosím, buďme shovívaví, ten film je zjednodušující pohádka s pozitivním cílem - přiblížit koníčky k lidem, kteří jsou mimo. A podle toho, že v US má mnohem větší ohlas, se mu to myslím i trošku daří. ()

Reklama

Skuby47 

všetky recenzie používateľa

Mám ráda koně a tím pádem i filmy, které o těchto ušlechtilých zvířatech pojednávají. Tento snímek není z nejzdařilejších. Působí velmi amatérsky a nepřesvědčivě,  jak zpracováním, tak i hereckými výkony. Nemá to duši a emoce ani nepředstírá. Příběh mne zaujal, protože jsem něco takového sama zažila. Moje vnučka byla v deseti letech na příměstském letním táboře na ranči Kostelany a zůstala tam dodnes. Jezdila tam po škole téměř denně sedm let a my s ní. Našla si tam kamarádky, protože o koně se starají především děvčata. Spolu s nimi absolvovala Mistrovství republiky ve westernovém ježdění a letos dokonce i Mistrovství Evropy v Německu. Nevěřili byste, kolik venkovských usedlostí v našem okrese chová koně. Film nic moc, příběh uvěřitelný a koně krásní. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama