Reklama

Reklama

Biele objatie

(TV film)
  • Česko Bílé objetí (festivalový názov) (viac)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Dokumentárny film o nebezpečenstve lavín pri zimných športových výkonoch. Každú zimu lákajú hory ponukou prežitia relaxu pri zimných športoch. Či už ide o vyznávača relaxu, alebo adrenalínového závisláka, hory k nim dokážu byť kruté.  Každoročne sa opakujú prípady, ktoré majú trvalé následky, alebo tí menej šťastní sa dokonca z milovaných hôr nevrátia. Jedným z najkrutejších zabijakov sú lavíny. (STV)

(viac)

Recenzie (2)

magu 

všetky recenzie používateľa

Tento film by mal vidieť každý freerider pred tým, ako sa vydá do hôr. Ak si ani potom nevezme, čo treba, Pán Boh s ním. človek pri pozeraní filmu žasne nad tým, koľko životov si vyžiada táto vášeň. Možno keby média o tom viac informovali, možno... Hory si ale aj tak budú žiť po svojom. ()

trango 

všetky recenzie používateľa

Dokument o tom, čo predchádza alebo sprevádza fascinujúce zábery z extrémnych zjazdov štítov, žľabov - skoro kolmé svahy, slnko, prašan, vysmiati mladí freerideri... a skonštatovanie starého záchranára, že za 35 rokov nikoho živého spod lavíny nevyhrabal, len mŕtvoly....chlapec na vozíku, ktorý dopadol po efektnom skoku namiesto do toho nádherného prašanu na kameň... a chalan, ktorého zasypala lavína spolu s kamarátom s ktorým sa v lavíne držal za ruku a presne vedel, kedy umrel - on prežil, za dlhé roky sa s tým nevie vyrovnať a už nikdy potom na lyžiach nestál. ()

Reklama

Reklama