Reklama

Reklama

Smrtonosná pasca 2

  • Česko Smrtonosná past 2 (viac)
Trailer

Bruce Willis ako policajný detektív John McClane je opäť v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Letisko, na ktorom čaká na prílet manželky, totiž obsadili teroristi, aby oslobodili zatknutého kokaínového mafiána. V stávke sú životy stoviek ľudí a pasažierov lietadiel, ktoré musia v snehovej búrke krúžiť nad odstaveným letiskom! (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (55)

  • Spoiler: Všetky letecké spoločnosti uvedené vo filme sú vymyslené. Keďže obsah filmu zahŕňa teroristické činy proti letisku zahŕňajúce zničenie lietadiel, žiadna letecká spoločnosť by nesúhlasila s použitím svojho mena vo filme. Fiktívne boli aj letiská a jeho časti. Na DVD a VHS obaloch bolo zobrazené skutočné medzinárodné letisko Dulles v meste Washington. (WalterIK7)
  • Spoiler: Počet mrtvých ve filmu je 37. (Zdroj: ČSFD)
  • Spoiler: Pokud si změříme dobu, po kterou Bruce Willis (John McClane) zápolí nejdřív s Johnem Amosem (Grant), a poté s Williamem Sadlerem (Stuart), na křídle Esperanzova (Franco Nero) letadla, při zachování pojezdové rychlosti by stroj za tu dobu urazil vzdálenost několika kilometrů. (Robbi)

Reklama

Reklama