Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Partia kamarátov sa chystá na jednu z najväčších udalostí ich života: maturitný ples. Na miesto jeho konania ich má odviezť luxusná limuzína. Po ceste však limuzínu prepadne vrah, ktorý všetkých vo vozidle uväzní. Namiesto plánovanej zábavy sa začína krutý boj o život. (Marceloo)

Recenzie (2)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Partia kamarátov sa chystá na jednu z najväčších udalostí ich života - maturitný ples. Na ples ich má odviezť luxusná limuzína. Po ceste však limuzínu prepadne vrah, ktorý ich uväzní v limuzíne a namiesto plánovanej zábavy začína krutý boj o život. - Tento horor pre mňa nemal žiadny problém so spracovaním. Obrovským problémom je ale to, že ma vôbec nedokázal zaujať. A je to velká škoda, pretože tento subžáner twisted friends mám velmi rád. Herecké výkony boli velmi zlé. Kamera sa strieda medzi obyčajnou a Found Footage, ale limuzína je strašne zle osvetlená, takže to velmi dobre nefunguje. Zatial jeden z najslabších hororov roku 2015. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Partia spolužiakov sa chystá na maturitný ples a zabáva sa, až do chvíle, kým ich limuzínu neunesie maskovaný psychoš. Ten ich tam drží, núti k nepríjemným úlohám, priznaniam a v podstate sa drsnejším spôsobom snaží vyriešiť ich vzájomné vzťahové problémy. Veľmi otravný, trápny a dávno opozeraný teenagerský horor s chabým, prevažne handycam spracovaním a nulovou zaujímavosťou. ()

Reklama

Galéria (12)

Reklama

Reklama