Reklama

Reklama

Ego - Nezávislost

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Slovensko, 2015, 3 min

Hudba:

Wich

Recenzie (4)

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Kontrafakt vie dávať slovám úplne iný význam než majú a dokáže to ľuďom vysvetliť ako to oni vnímajú, ale pokiaľ tam má Ego po neustálom opakovaní slova nezávislosť na záver reklamu, spieva o spontánnosti a pritom je jasné, že jeho štýl je vlastne skvelo prepracovaný marketing a ľudia ho obdivujú ako cíti hudbu a módu a pritom na nejaký galavečer príde úplne inak nahodený než tu, kde nosí oblečenie vhodné skôr pre jeho publikum, tak ho aj po tých svetelných šou môžem pochváliť skôr za marketing, no nie za umelecké dielo. Aspoň ten chľast by sa mohli pokúsiť dostať z mládeže, ktorá potom po meste behá s čiapkami s nápisom SWAG, s tričkami s nápisom JBMNT, baby k tomu v legínach, tak vidím len ďalší trend, ktorý sa preženie bez významnejšej výpovednej hodnoty, akurát so snahou zabávať sa. Môžete si v tom hľadať čo chcete a vysvetľovať si to po svojom, no ani to preháňanie sa na streche auta nie je nič extra nové, keby tu niekto chcel chváliť nejakú originálnosť jeho štýlu, aj tak vo väčšine aj v textoch má len také slovné hračky, ktoré ma nudia a neobdivujem na nich skoro nič. Kto chcete, tak si ho chváľte, počúvajte si to, obdivujte ani vlastne neviem skoro čo na tom klipe, ja nemienim a v podstate mi je jedno, že im je možno jedno, čo si tu kto napíše. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Skôr si myslím, že nezávislosť je závislá. Od práve od tých závislých. Takže nebyť fanúšikov, nieje nezávislosť, ale len závislosť. Kto vie na čom. Klip újde, hlavne po stránke formálnej. ()

Henk123 

všetky recenzie používateľa

Když se člověk chce odpoutat od každodenního života, tak ho hudba odnese pryč, ač má nějaké poslání či ne, a v tu chvíli je člověk nezávislý. ()

Reklama

Reklama